ROXANA LAZARESCU BIOGRAFIE PREZENTATOARE DIGI 24 - FOTO

Roxana Lazarescu, fosta prezentatoare de stiri de la Realitatea si România TV si fost redactor-Sef Agerpres, va trece, de la 1 ianuarie, la televiziunea de stiri Digi 24. 

Asadar sa vedem pe scurt biografia Roxanei Lazarescu, cea care a dat   un post "caldut" de redactor sef la o agentie de presa pentru a prezenta stiri la televiziunea de stiri a trustului media a lui Teszari.

Roxana Lazarescu a absolvit în 2001, Facultatea de Litere sectia franceza-engleza a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi iar în 2002, sectia Jurnalism a aceleiasi universitati iesene.

Roxana Lazarescu si-a început cariera jurnalistica in urma cu 7 ani în sectia româna a Radio France Internationale.
biografie roxana lazarescu digi 24
CV Roxana Lazarescu

Din anul 2006  pâna în 2008, Roxana Lazarescu a produs si prezentat programe de newst affairs pentru BBC Romania.

În aceasta perioada a transmis în direct si pentru sectia engleza a BBC World Service informatii din actualitatea româneasca.

De asemenea, noua prezentatoare a stirilor DIGI 24, a participat la realizarea unor productii documentare pentru canalul franco-german Arte.

La sfarstul lui 2008 a devenit parte echipei Realitatea FM de unde, in 2010, a trecut la pupitrul stirilor Realitatea TV.

In octombrie 2011 ROXANA LAZARESCU a devenit prezentatoare la stirile România TV, pana în martie 2013. 

Din luna septembrie, Roxana Lazarescu a devenit redactor-sef la Agerpres.

Roxana Lazarescu va intra "in paine"de la jumatatea lunii ianuarie 2014 si va avea, cel mai probabil, tronsonul orar de dupa matinal al stirilor, dupa cum scrie www.paginademedia.ro