BZI: fetele de liceu i-au trimis pe Mihai Chirila, Liviu Tiganasu si Cornel Hitruc la DIICOT

VIP-urile din Iasi la DIICOT, din cauza de consum iresponsabil de eleve de liceu din Iasi.

Va spun ceva aceste nume: Nicusor Cosuta, Liviu Tiganasu sau Cornel Hitruc?

Ei bine si procurorilor DIICOT Iasi.

Procurorii de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism Iasi  au reusit sa finalizeze un dosar extrem de complex, care priveste faptele comise de personaje celebre in mediul politic, economic, medical din orasul pastorit de Primarul Nechita.

Lista acestor VIP-uri din Iasi care cautau fete ce vor barbati cu bani este urmatoarea:

Nicusor Cosuta, de 58 ani,patronul de la restaurantul Familial, Dorin Cohal, de 46 ani, Cornel Hitruc, de 59 ani, patronul Clasic Caffe, Ionel Daniel Onofriciuc, de 37 ani, patronul firmei DanMixt Est SRL, Gabriel Cristian Dascalu, Stefana Mihul, de 28 ani, Mihai Chirila, de 62 ani, om de afaceri, Liviu Tiganasu, de 52 ani, patronul restaurantului Barbarosa si Marinel Mihai Badea, de 46 ani.
eleve din iasi care cauta barbati cu bani

Ce au in comun aceste vedete ale orasului Iasi?

Ei bine s-au crezut atat de VIP incat au crezut ca pot gusta din bucatelele fragede liceu fara a pati nimic.

Activitatea infractionala a constat in faptul ca, in perioada anilor 2003/2007, sus-numitii, direct sau prin intermediari, racolau persoane tinere eleve, in majoritatea minore, din municipiul Iasi, pe care le ademeneau sub pretextul participarii la petreceri organizate in imobilul din sat Pietrariei, comuna Barnova, apartinand lui Cosuta Nicusor.

Ca a durat 6 ani este alta problema. Poate ca la DIICOT timpul are alta valoare. Important este ca pana la urma s-a demosntrat ca nu poti atat de 'smecher' cum crezi. Iar placerile interzise pana la urma ajung sa te "racoreasca".

Unii spun ca fetele mergeau de buna voie si ca ar fi fost destrabalare pe bani, dati de acesti babalaci unor fetite care nici nu stiau ce dac.

Sau ca in acest dosar, exista o proba ce ar fi putut sa faca din acesta, cu adevarat, unul exploziv, dar nu la noi. In acea perioada cand sau inceput cercetariile, s-a gasit in casa din Pietrarie poze si filmari  caci baietii isi pozau "fetele" in actiune pentru a putea santaja.

"Dosarul a fost trimis la instanta de judecata. Nu am ce comentarii sa mai fac. A fost o ancheta complexa, un dosar voluminos, la care s-a muncit foarte mult", a precizat procurorul Daniel Horodniceanu, seful DIICOT Iasi.
MAI POTI CITI