Rocsana Marcu Biografia "matinalei" de la Star Matinal Antena Stars

Fostul iepuras Rocsana Marcu, a primit pe mana emisiunea “Star Matinal”, pe care o va prezenta în direct, de la ora 9.00, de luni pâna vineri, la Antena Stars alaturi de Razvan Botezatu.

In biografia Rocsanei Marcu scrie negru pe alb ca este absolventa facultatii de Comunicare si Relatii publice, are un master in Terorism si Securitate Nationala, este absolventa a Institutului Diplomatic Roman si are alte diverse studii de specialitate in domeniul Diplomatiei.

Data nasterii Rocsana Marcu: 25 August 1981 (32 ani)
biografie rocsana marcu antena stars
Zodia: Fecioara
Locul nasterii: Bucuresti
Copii: Indira si Mayra
Inaltime Rcosana Marcu: 1,70m
Greutate: 50kg
Culoarea ochilor: caprui
Culoarea parului: blond

Rocsana Marcu se poate considera o femeie fericita, fiindca are doua fetite superbe, pe Mayra, în vârsta de 6 ani, si pe Indira Maria, de 2 ani.

Rocsana Marcu se descurca singura cu cele doua fetite ale sale concepute cu barbati diferiti

Daca tatal Mayrei (6 ani) a recunoscut copilul abia dupa ce a fost târât de vedeta prin tribunale, celalalt barbat pare mai sufletist si o viziteaza adesea pe Indira (2 ani).

Formatia alaturi de care a debutat in muzica Rocsana Marcu se intitula Trinity

Apoi Radu Fornea, managerul formatiei i-a propus Rocsanei sa cante intr-o noua trupa de fete.

Astfel a luat nastere Ho-Ra, o trupa etno-dance, avand in componenta trei frumoase mandre, Rocsana Marcu, Delia si Elena. Albumul lansat s-a numit “Joaca, bade”.
rocsana marcu biografie wiki blog vedete

Dupa experienta Ho-Ra, Rocsana a ales o cariera solo, si a lansat un album cu piese etno cu melodiile Mariei Tanase si alte melodii din folclorul romanesc.

Un mare pas in cariera TV a Rocsanei Marcu a fost colaborarea cu Mihaela Radulescu pentru emisiunea difuzata la Antena 1 “Duminica in familie”.

Dupa colaborarea cu Mihalea Radulescu, Rocsana a plecat la Prima Tv. Rocsana avea propria emisiune tv, un top muzical, difuzat in fiecare vineri la Prima TV si era coprezentatoare la emisiunea matinala “Taifas”.

Tot la prima TV Rocsana Marcu a prezentat Videostrar cu Tibanu si Iulia Fratila si emisiuena “Star 30 Airplay” in fiecare duminica la ora 11:00, impreuna cu Cristi Nitu.

Insa biografia profesionala a Rocsanei Marcu nu se opreste la cea de prezentatoare.

Rocsana Marcu a jucat in serialul Chiquititas difuzat la Kanal D.

Incepand cu anul 2009 a interpretat rolul Afroditei in serialul "Trasnitii", dovedind ca pe langa cantareata si prezentatoare poate fi si o buna actrita.


Din 16 decembrie 2013, pentru cei care vor sa fie conectati la pulsul showbiz-ului, înca de dimineata, ziua va începe cu “STAR MATINAL”, în direct, de la ora 9.00.

Gazdele celor trei ore de divertisment si stiri matinale vor fi Rocsana Marcu si Razvan Botezatu, de luni pâna vineri.

“Star Matinal” va putea fi urmarit din aceasta luna, la Antena Stars, primul canal românesc de “celebrity news & hot infotainment”, post care va înlocui Antena 2.