Cristina Canela biografia unui Cancan de la Marius Baldovin la Casandra lui Ogica

Cristina Canela mai este numita si sosia Monicai Gabor. Insa biografia mondena a Cristinei Canela nu este una deloc cuminte si nici cu minte.


Bucuresteanca Cristina Canela, a devenit cunoscuta datorita scandalurilor pe care le-a avut cu folcloristul Marius Baldovin dar si pentru firea vulcanica cu care ne-a surprins la emisiunile unde a fost invitata.

Acum, Cristina Canela apare într-un clip publicat pe Youtube în care pare sa fie surprinsa în timpul unei sedinte de videochat.

Astfel, ea se dezbraca în fata camerei web.
biografie cristina canela marius baldovin
poze facebook cristina canela

Desi la prima vedere sosia Monicai Gabor pare o fata complet lipsita de inhibitii, intr-un interviu mai vechi a a marturisit ca în realitate este foarte religioasa.

Ca merge în fiecare miercuri si duminica la Biserica: “Mama a trecut printr-o operatie la inima si de atunci merg mereu la Biserica. Slujbele ma linistesc… la fel ca si pictatul”.

Canela Cristina are 25 de ani si a terminat Facultatea de Jurnalism.

Presa mondena a poreclit-o sosia Monicai Gabor si de aici a fost doar un pas sa intre în atentia unor barbati controversati, cum ar fi cântaretul de manele Marius Baldovin, despre care se zvoneste ca si le-a trecut în palmares si pe Oana Zavoranu si Sânziana Buruiana.

Despre relatia cu Baldovin, modelul Cristina Canela sustine ca acesta a parofitat de pe urma ei pâna în momentul în care s-a cuplat cu Casandra, fosta iubita a lui Ogica. 

Insa Baldovin are alta varianta.

El spune ca  intrat in posesia unor poze nud cu fosta  lui iubita, Cristina Canela , pe care le-a facut in timp ce erau impreuna.  
".... Cristina a facut aceste poze pacalita fiind de un  tip care s-a dat drept fotograf si i-a promis ca dupa o sedinta foto va aparea intr-o revista pentru barbati. A pozat pentru suma de 50 lei si nici macar banii aceia nu i-a primit...."

Fotomodelul Cristina Canela, cunoscuta in lumea showbiz-ului romanesc , ca ''Sosia Monicai Gabor'', are o verisoara care nu de mult s-a apucat sa cante muzica rock. 

E din orasul Arad ,O cheama Andreea Bardasu, si e fan Pink! 

Domnisoara canta, se imbraca si isi face parul ca Alecia Beth Moore, cunoscuta in numele ei de scena ca Pink! 
MAI POTI CITI