Biografia BIANCA LAPUSTE corespondenta PRO TV IASI, clujeanca care l-a vrajit pe MARIUS MOGA

E tanara dar la 20 de ani BIANCA LAPUSTE stie ce vrea de la viata.  A intrat in vizorul sefilor de la BUCURESTI care doresc sa o aduca in atentia publicului.

Desi este corespondenta  la PRO-TV IASI nu va lasati inselati de acest aspect. Frumoasa cu ochii albastri despre care se spune ca ar fi urmasa IULIEI VANTUR nu este moldoveanca.

BIANCA LAPUSTE s-a nascut si a crescut la CLUJ NAPOCA si de abia a iesit de pe bancile liceului.  A terminat LICEUL TEORETIC "AVRAM IANCU".

In prezent este studenta la FACULTATEA DE COMUNICARE si PR din CLUJ NAPOCA. Declara ca este pur si simplu fascinata de PRESA.
Biografia BIANCA LAPUSTE iubita Marius Moga

Extrem de atasata de familia ei BIANCA LAPUSTE a luat drumul IASI-ULUI pentru a-si face ucenicia in presa.

BIANCA LAPUSTE a fost detasata de la CLUJ la IASI . MARIANA POP de la PRO- TV IASI a fost cea care i-a predat cateva din secretele meseriei de reporter.

De cand a aparut pe sticla BIANCA a trecut testul de fotogenie. Camera o iubeste si daca va fi destul de ambitioasa sa fie o buna profesionista atunci va avea sansa  sa faca cariera. Nu e destul sa fii frumoasa.

Ce-i drept chipul ei emana prospetime iar privirea ei atrage. Si cine credeti ca a fost atras de calitatile clujencei ? Nimeni altul decat MARIUS MOGA alintat de presa in semn de respect "MICUL MOZART.

Paparazii l-au surprins pe MARIUS MOGA in compania BIANCAI LAPUSTE. Si asa au aparut zvonurile cum ca frumoasa clujeanca  ar putea fi urmatoarea iubita a lui MARIUS.

Atentia sporita a presei e justificata in oarecare masura mai ales ca dupa despartirea de IULIA VANTUR, MARIUS MOGA a fost extrem de atent  si discret  cu viata lui particulara. A preferat sa vorbeasca doar de munca si proiectele sale.

BIANCA LAPUSTE este la inceput de drum in presa dar daca va deveni iubita lui MOGA va avea parte de atentie sporita din partea presei.
Poze BIANCA LAPUSTE Liceu

Daca ne uitam la preferintele ei putem spune ca BIANCA este o fata sensibila si romantica. Asculta muzica lui EROS RAMAZZOTTI dar si pe cea a lui ANDRE RIEU. Muzica clasica si muzica pentru suflet. Ii place si de JESSIE J. "LA RASCRUCE DE VANTURI","CIMITIRUL" si FIFTY SHADES OF GREY (hmmm) sunt cateva din cartile ei preferate.

BIANCA LAPUSTE   isi face timp sa il studieze pe NIETZSCHE dar e interesata si de realitatile vietii. Este o sustinatoare a CENTRULUI DE VOLUNTARIAT din CLUJ.

Oare va dori BIANCA sa devina o buna jurnalista sau se va multumi sa fie doar iubita unui barbat celebru?
Bianca-Lapuste-Wiki-Pro-TV-Iasi

Cert este ca deocamdata are o bulina rosie de invingatoare. Daca MARIUS s- aratat interesat de ea posibil ca BIANCA sa aiba stofa de femeie interesanta. Va mai trece ceva vreme pana sa capete eleganta , stil si rafinament.

Si daca s-a infiripat o idila intre MARIUS si frumoasa clujeanca vom mai vedea.
MAI POTI CITI