RALUCA MACOVEI prietena Adelinei Pestritu wiki sentimental cu Adrian Cristea

Biografia amoroasa a Ralucai Macovei se leaga si de "Print", adica de fotbalistul Adrian Cristea "fostul" Biancai Dragusanu.

Raluca Macovei este cea mai buna prietena a Adelinei Pestritu  are trecut in biografia profesionala cateva roluri in telenovelele “Inima de tigan”, “Aniela” sau “Iubire ca in filme”.

Acum, Raluca Macovei comenteaza  cazurile prezentate de Marian Dumitru in emisiunea “Fosta mea iubire”, de la National TV.

Dar nu biografia Ralucai Macovei ne intereseza ci faptul ca la un moment dat a fost iubita lui Adrian Cristea.

Fotbalistul si actrita Raluca Macovei au fost impreuna in urma cu cinci ani, insa relatia lor s-a incheiat cu mult scandal.
biografie raluca macovei adelina pestritu

Care a fost motivul despartirii Ralucai de Adrian Cristea?

Ei bine, "Printul" a calcat pe bec, inseland-o pe bruneta cu Silvia Pop.

Iar reactia Ralucai Macovei de atunci a fost cat se poate de elocventa. "Imi este rusine de ce se intampla. Imi pare rau ca am ajuns sa regret aceasta relatie. Cristea inca nu s-a maturizat".

Insa dupa 5 ani, este posibil ca Raluca Macovei sa il fi reevaluat pe Adrian Cristea.

Cum a fost nevoit sa îsi schimbe locuinta, Printul a decis sa se lase consiliat de Raluca Macovei, focoasa bruneta cu care a avut o relatie în urma cu cinci ani.

Asta pentru ca actrita Raluca Macovei detine si o agentie imobiliara.

Surse din anturajul fotbalistului spun ca Adrian si Raluca au de vreo doua luni, întâlniri publice amicale.

De altfel, Raluca Macovei si Adrian Cristea au stat la aceeasi masa si în urma cu câteva zile la petrecerea data în cinstea lui Nicusor Stan, patronul unui complex de lux din Otopeni, eveniment la care fotbalistul a venit singur, iar Raluca era în compania Adelinei Pestritu si a Crinei Matei.

wiki ralcua macovei iubita adrian cristea

Sa reprezinte aceste miscari strategice faptul ca Adrian Cristea a uitat-o pe Bianca Dragusanu Slav iar Raluca Macovei si-a dat seama ca fotbalistul "s-a maturizat"?