Biografia CORA MIZIL NICULESCU, femeie de afaceri si sotie de VEDETA ATIPICA

Ne tot minunam de cate ori il vedem la televizor pe SERGHEI MIZIL. Mare iubitor  de petreceri, hatru, inconjurat de femei frumoase. Realizator de emisiuni, om de afaceri si pictor talentat. Se imbraca in culori vesele si nonconformiste.

Traieste viata din plin.  Dar ce femeie ii sta alaturi si oare  cum reuseste sa il farmece ? SERGHEI MIZIL este la a doua casnicie.

SMARANDA MIZIL fata din prima casatorie este febletea lui.

Desi e greu de crezut pentru unii  o doamna fermacatoare l-a cucerit definitiv pe SERGHEI. Vorbim de sotia sa.
biografie CORA MIZIL NICULESCU

CORA NICULESCU MIZIL este SOTIA de VEDETA ATIPICA. Orice poti spune despre SERGHEI dar nu si ca ar fi genul de  barbat obisnuit. Daca SERGHEI poate vorbi cate-n lune si stele cum credeti ca este doamna  CORA?

La evenimente rar ii vezi impreuna  dar in cercul lor de prieteni CORA NICULESCU MIZIL iese in evidenta .

CORA MIZIL NICULESCU s-a nascut la 4 iunie 1959 in BUCURESTI.

Asadar, acum in 2013, sotia lui Serghei Mizil are varsta de 54 de ani.

La fel ca sotului ei COREI ii place  sa petreaca iar cine o zareste in nici un caz nu ii da varsta.

Totusi CORA recunoaste:  "EU SI SERGHEI SUNTEM TOTAL OPUSI CA FIRI. DACA AR FI FOST ALTFEL, CASNICIA NOASTRA NU AR FI REZISTAT".

CORA MIZIL detine o firma de catering. EA ESTE FEMEIA DE AFACERI APRECIATA si cea care se ocupa de bunul mers al restaturantului pe care care il detine cu SERGHEI.

Ferncatoarea doamna e plina de energie si veselie. Zambeste si rar o vezi suparata. Orice om are niste modele in viata.

Daca o intrebi pe CORA NICULESCU MIZIL pe cine admira iti va spune ca OMRAAM, NEWTON, MIKHAEL si JASMURHEN sunt cateva din personalitatile pe care le admira.

CORA MIZIL este atrasa de tot ceea ce tine de SUPRANATURAL si EZOTERIC si crede in reincarnare. Ba chiar este sigura ca si SERGHEI are ceva ce tine de paranormal. O mare mare parte a timpului sau  este alocat lecturii.

Asta cand nu este ocupata cu afacerile de familie.
CORA MIZIL NICULESCU SI SERGHEI BIOGRAFIA UNUI CUPLU

Ce muzica asculta? O muzica de suflet cum altfel sa spui cand asculti artisti ca SADE, ENYA, ALEXANDRINA.

Cativa nori s-au abatut asupra familiei atunci cand SERGHEI sotul sau  a suferit dupa moartea unui prieten drag. Au intervenit probleme de sanatate pe care SERGHEI le-a tratat cu un umor nebun. Ba chiar a vemit in emisiunea lui DAN CAPATOS pentru a povesti prin ce peripetii a trecut.

CORA si cele doua fete, SMARANDA si ANA ii sunt mereu aproape si impreuna sunt o FAMILIE UNITA.

Apropiatii familiei stiu sigur ca  doar CORA este in stare sa ii impuna sotului ei anumite limite.

Doar l-am vazut cu totii pe SERGHEI MIZIL cum e cand petrece si cand e  suparat. Nu e greu de inteles cum doi oameni atat de diferiti precum sunt CORA si SERGHEI au o poveste de iubire deosebita.

CORA MIZIL NICULESCU parca nu ar avea nevoie de buletin pentru ca nu este genul de femeie care sa regrete trecerea timpului.

wiki CORA MIZIL NICULESCUAre o silueta pe care multe tinere si-ar dori-o. Si pentru ca petrece sapatamanal  ore la sala de sport asta se vede.

Subtirica si plina de viata CORA nu se sfieste sa poarte rochii mini ba chiar pantaloni scurti din materiale pretioase. Si nu poti spune ca nu are gust.

Ii place sa inoate si sa joace scrabble. Nu refuza participarea la campanii umanitare. Iubeste sa calaoreasca si sa descopere locuri noi .

Dintre sportivi o admira pe fosta atleta MONICA IAGAR.

CORA NICULESCU MIZIL isi apara familia si cu siguranta ar ocupa un loc fruntas intr-un top al sotiilor de VEDETE. Sotii care nu au mereu o viata usoara. Si nu e usor sa stai in umbra unei VEDETE.

CORA NICULESCU MIZIL  este exemplul viu al sintagmei SE POATE SI ALTFEL. Nu e nevoie sa te copleseasca CELEBRITATEA barbatului de langa tine. Poti fi la fel de bine o FEMEIE INDEPENDENTA stapana pe situatie.
MAI POTI CITI