HOROSCOP 2014 BALANTA - HOROSCOP 2014 TAUR: dragoste, cariera si financiar

HOROSCOP 2014 BALANTA CARIERA SI DRAGOSTE

Reteaua de prieteni si cunostinte a Balantei nu doar ca se mareste de-a lungul intregului an, ci devine si mai apropiata. Oameni pentru care ai trecut neobservat in trecut te constata acum si ajung la concluzia ca esti doar o persoana minunata, pe care si-o doresc in preajma lor, ca esti o persoana careia trebuie sa ii ceara sfaturile de cate ori au nevoie. Mare grija insa! Oricat de mult ti-ar placea sa le oferi ajutorul acestor oameni, trebuie sa inveti sa spui "nu" si sa iti acorzi si tie timp.

In plan personal, vestile nu sunt tocmai bune pentru nativi si nativele din Balanta. Daca esti intr-o relatie stabila, te intelegi relativ bine cu partenerul sau partenera. Problema este ca in majoritatea timpului nu faci decat sa peticesti micile rupturi care au aparut de-a lungul timpului intre voi doi si uiti, la fel ca el, de romantism. Cu alte cuvinte, corectezi multe greseli si nu mai ai timp sa fii atenta si sa mentii focul pasiunii Vestea buna? Fiecare noua provocare nu face decat sa va consolideze legatura. Daca esti singura sxau singur, de-a lungul lui 2014 vei avea parte de cateva intalniri care, desi nu vor avea o finalitate amoroasa, te vor ajuta sa-ti faci noi buni prieteni.
horoscop 2014 dragoste balanta taur
aprins.

Din punct de vedere profesional, orice noua persoana pe care Balanta o va cunoaste se transforma intr-o oportunitate pentru tine: managerul unei companii, profesorul de la cursul preferat de la facultate sau amicul unui bun prieten… toti pot fi oamenii de care aveai nevoie pentru a cunoaste adevaratul succes! Daca nu lucrezi, abia in vara vor incepe ofertele si Balantele vor simti schimbarile in bine la nivel financiar.

HOROSCOP 2014 TAUR

La inceput de an nou, nativii din zodia Taur vor simti nevoia sa se izolezi si sa petreaca mult timp doar cu ei insasi, incercand sa se cunoasca mai bine si sa se detaseze de agitatia din jur.

Aceasta nevoie  a Taurilor  de a fi doar cu tine manifesta insa si o exceptie, in cazul persoanei iubite.

Daca esti intr-o relatie, vei cauta sprijinul ei si te vei refugia in sentimentele de iubire care va leaga. Desigur, prea mult timp petrecut impreuna ar putea duce la mici conflicte, insa spre finalul anului veti dovedi ca formati o echipa inchegata care lupta pentru relatie si nu se lasa coplesita de neintelegeri.

Daca nu ai un iubit sau iubita stabila, fii foarte atenta la ce se intampla in jurul tau pentru ca iepurele va sari de unde te astepti mai putin. Incepand cu luna aprilie, intalnirile tale vor avea potential de a se transforma in relatii stabile.

In plan financiar, Taurul ar trebui sa evite experimentele si nu investeasca bani daca nu sunt 100% siguri de castiguri si profit. Tine economiile in casa si incearca sa nu iesi prea tare in evidenta la locul de munca pentru ca risti sa intri in situatii problematice.

Daca va cauti inca job-ul de vis, inceputul de an nu este un moment potrivit pentru angajare pentru toti nativii zodiei Taur.
MAI POTI CITI