Numele Invatatoarei de la Scoala nr. 10 Maria Rosetti sinonim cu "reforma" Invatamantului Romanesc

Parintii aflati la întâlnirea cu profesoara de la  Scoala nr. 10 Maria Rosetti din Bucuresti sunt umiliti de catre cadrul didactic care se revolta pentru ca fondul de cadouri pentru Craciun era prea mic.

Putem spune ca numele invatatoarei de la Scoala nr. 10 Maria Rosetti este expresia tupeului fara limite a unor cadre didactice din asazisul invatamant romanesc reformat in fiecare an.

Incidentul a avut loc la o scoala din centru, scoala nr .10, "Maria Rosetti", din strada Garibaldi Giuseppe nr. 3, situata în zona Floreasca a Capitalei.
numele invatatoarei spagare de la scoala Maria Rosetti

"Astea-s cadourile voastre? Atât va reprezinta? Nu sunteti cartofi, nu sunteti oi sa va învat", tipa invatatoarea de la Scoala nr. 10 Maria Rosetti la parinti.

Invatatoarea asta cu gura mare nu a auzit ca „balcanic, balcanism, balcanizare” este un termen peiorativ, o dezonoare, echivalentul coruptiei, furtului, neprofesionalismului?

Ea vorbeste de sistemul romanesc balcanic ca si cum ar fi cea mai tare si avansata duda de pe planeta! Si parintii, ce tolomaci, doamne!

Au stat pozitia ghiocel cat i-a manjit pe obraz cu propriile-i fecale aceasta tuta aroganta iar maxima lor indignare a fost „da ce vrei doamna, sa-i dam si porc la bodyguard?”

Parintii se plâng ca nu au atât de multi bani pentru a satisface pretentiile cadrului didactic.


Profesoara de la  Scoala nr. 10 Maria Rosetti le spune parintilor ca elevii vor avea de suferit daca nu sunt învatati de mici sa "ofere".

Potrivit România TV, reprezentantii Inspectoratului Scolar nu au reusit pâna acum sa stea de vorba cu învatatoarea, pentru ca aceasta este plecata din Bucuresti, aflându-se în vacanta. Abia în data de 6 ianuarie se va întruni din nou Comisia, atunci când se va discuta si cu respectiva invatatoare.

Tot atunci, membrii Comisiei vor discuta cu parintii si copiii din scoala respectiva. De altfel, pe data de 6 ianuarie se va întruni o comisie si la Scoala nr. 10 Maria Rosetti, din Bucuresti, unde s-a petrecut incidentul.

Ceea ce este insa iesit din comun este tupeul si nesimtirea doamnei. Una sa se stranga bani pentru doamna si sa se cumpere o atentie. Fiecare contribuie cu cat poate, alta este situatia de fata. Nu apar in nici un caz ideea de a da atentii, dar macar fiecare da daca vrea si cat poate.

Codul Penal Art. 256 - Primirea de foloase necuvenite
Primirea de catre un functionar, direct sau indirect, de bani ori de alte foloase, dupa ce a îndeplinit un act în virtutea functiei sale si la care era obligat în temeiul acesteia, se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.