Biografia RALUCA LEOACA aka LUKA de la eleva studioasa la profa sexy de canto prin X FACTOR si un proiect solo

Blonda RALUCA este mandria parintilor. Copila nascuta la BRAILA la 14 august 1987 si-a dovedit talentele artistice din primii ani de viata.

La trei ani RALUCA LEOACA debuta pe scena intr-un spectacol de balet. Si de atunci  micuta si-a dat seama ca nu e chip sa faca altceva. Ei ii placea scena.

A inceput lectii de pian si in paralel a continuat cu orele de balet.
Biografie RALUCA LEOACA aka LUKA

Chiar daca copilaria a insemnat mai mult ore lungi de studiu si mai putina joaca rezultatele se vad acum.

La 26 de ani RALUCA LEOACA a devenit cunoscuta  prin intermediul concursului X FACTOR. Timp de doua sezoane RALUCA LEOACA a devenit  vocal coach al   tinerilor  participanti la X FACTOR. Si lumea a inceput sa ii remarce si frumusetea drept pentru care a fost alintata drept" sexy profa de canto".

RALUCA LEOACA  a realizat ca isi doreste sa arate lumii ca  are o VOCE SPECIALA si in toamna si-a lansat un proiect solo la care a lucrat cu sarguinta.

RALUCA LEOACA a devenit pe scena LUKA. Melodia  "De-ai fi soarele de-o vara" s-a bucurat de succes.  LUKA  impresioneaza prin voce si prezenta.  A terminat liceul "GEORGE ENESCU" si apoi a uramt cursurile FACULTATII DE JAZZ A din cadrul UNIVERSITATII DE MUZICA  BUCURESTI. Dupa facultate  a urmat si un MASTER  tot specializarea JAZZ.

Intraga copilarie si adolescenta RALUCA a participat la numeroase concursuri de muzica. Si surpriza vine in momentul in care aflam ca  RALUCA nu numai ca are o voce speciala dar este si textiera .In 2010 a participat la FESTIVALUL MAMAIA COPIILOR in calitatea de textiera a unor piese.

In 2011  facea parte din trupa HYPNOTIQUE si participa la FESTIVALUL GEOERGE ENESCU.

Au urmat concerte in HARD ROCK  CAFE in BUCURESTI, SIBIU si SINAIA. La CONSTANTA a participat la  concertul "MADONNA NIGHTS".
wiki RALUCA LEOACA aka LUKA

A colaborat pentru propriul proiect muzical  LUKA cu mai multi compozitori. Din 2011 este profesoara de CANTO, PIAN si TEORIE la SCOALA DE MUZICA a CRINEI MARDARE "MUSIC EXPERIENCE". Din 2012 a inceput sa pregateasca elevii de la X FACTOR.

Vocea RALUCAI ii permite sa cante in stilul celor mai in voga cantarete : ADELE, CHRISTINA AGUILERA, BRUNO MARS.

De ce viata RALUCAI se confunda cu MUZICA? Pentru ca doar MUZICA DA SUFLETULUI UNIVERSUL, ARIPI MINTII si ZBOR IMAGINATIEI. Cam asa suna MOTTO-ul favorit al doamnei profesoare.

RALUCA  LEOACA este  o femeie frumoasa. Multumeste celor care o complimenteaza si spune: " CRED CA CEL MAI SEXI LUCRU PE CARE-L POATE AVEA O FEMEIE DAR SI UN BARBAT ESTE INTELIGENTA SI CEEA CE AI DE IMPARTASIT. AS MINTI DACA  AS SPUNE CA UN  LOOK PLACUT SI UN CHIP AGREABIL NU AJUTA LA O ASTFEL DE APRECIERE."

Frumoasa a fost RALUCA si in adolescenta fapt dovedit prin castigarea titlului de "CEA MAI FRUMOSA ADOLESCENTA". Cum isi intretine frumusetea? Simplu dupa cum ne spun toate femeile frumoase. Vorba ANDREEI RAICU dintr-o reclama. totul tine de alimentatie sport si o buna hidratare.

Profa sexi adora sa manince broccoli si fructe. Sport face cand are timp. Cand ii permite timpul.

Doamna profesoara are mereu o agenda plina. Concerte, munca in studio, prezenta la evenimente, repetitii si tot asa.


De aceea si garderoba ei cuprinde rochii de seara, rochii de evenimente,concerte,tinute office si casual. ca oricarei femei RALUCAI ii place sa mearga la shopping. Nu de alta dar atunci cand mergi la evenimente trebuie sa fii atenta la tinutele tale. Si RALUCA este invitata ba la aniversarea unui post de radio ba la lansarea de magazine ba la alte evenimente. Daca va uitati la fotografiile RALUCAI veti vedea ca este fotogenica.

RALUCA a fost genul de copil studios care a continuat sa invete in permanenta. Ii place noutatea si pentru ca vrea sa devina un ARTIST COMPLEX a urmat si cursurile SCOLII DE TELEVIZIUNE TUDOR VORNICU.

Au trecut in zbor anii cand RALUCA avea concerte de pian la BRATISLAVA. La FESTIVALUL  DE MUZICA "TI AMO" a luat premiul special.

Nimeni nu si-ar fi inchipuit ca RALUCA va accepta sa faca figuratie intr-un film dar asta chiar s-a intamplat. Serialul UN PASSO ADELANTE este cel in cara a aparut RALUCA LEOACA.

A participat chiar si la spectacolul organizat de RADIO ROMANIA  numit VIATA CA UN SPECTACOL.

wiki RALUCA LEOACA aka LUKARALUCA LEOACA aka LUKA  si doreste sa fie PROFESIONISTA. Stie cat de important este sa poti sa fii pe scena si sa transmiti publicului trairile tale prin MUZICA. Si vrea ca measjul ei sa fie inteles.

Doar atunci se simte implinita si fericita. Si pentru asta trebuie sa munceasca sa studieze si sa fie perseverenta. Doar asta stie si asta va face in continuare.

Ii admira pe SMILEY, MIHAI RISTEA, ADI SANA, DEEPSIDE DEEJAYS si MARIUS MOGA.

Participarea la X FACTOR i-a oferit ocazia sa o cunoasca pe LORRAINE pe care o considera O ARTISTACOMPLETA.

I'LL CHANGE YOUR WORLD , APA DE PLOAIE, ALONE sunt cateva dintre melodiile cele mai cunoscute ale artistei  LUKA.

O artista ambitioasa care vrea sa arate lumii   ca are multe surprize de oferit. Noi melodii pe care LUKA le vrea HITURI.