ADRIAN NOUR BIOGRAFIA ACTORULUI LUI DAN PURIC CARE SE VREA VOCEA ROMANIEI

Despre biografia lui Adrian Nour, concurentul cotat cu o cota de 2,5 la casele de pariuri cu sanse de a castiga VOCEA ROMANIEI 2013.

Daca Adrian Nour isi va trece in biografia artistica si faptul ca a fost cel mai talentat concurent de la VOCEA ROMANIEI, vom vedea in Finala concursului, unde se va lupta cu  Sanziana Niculae, respectiv Jovana Milovanovic, Mihai Chitu si Muneer.

Adrian Nour este inainte de toate actor.
biografie adrian nour vocea romaniei
Nour castigator Vocea Romaniei?

Adrian Nour joaca in spectacole de teatru, face parte din compania "Passe Partout", condusa de Dan Puric si colaboreaza cu cele mai importante Teatre din Bucuresti.

Adrian Nour este actor, dansator si cântaret.

Emisiunea Vocea României l-a scos din anonimat, iar acum lumea îl urmareste online sau îl opreste la metrou sa-l felicite.

Are abilitatea de a transmite emotie si de a juca cu fata foarte bine“, spunea antrenorul sau Smiley.

Adrian Nour a urcat pe o scena  abia in anul 2 de facultate.

Aveam pe atunci vartsa de 22 de ani. Cineva de pe scena unui club din Galati i-a intins microfonul si a fredonat un refren. L-au chemat apoi pe scena sa mai cante inca o piesa.

Peste putin timp Nour a devenit unul dintre solistii clubului. A cantat acolo timp de 2 ani acompaniat de Puiu Cretu, un mare muzician din Galati, care i-a devenit in scurt timp prieten si mentor.

Dupa facultate Nour a inceput sa cante alaturi de baietii de la trupa "Avantgarde", cu totii instrumentisti foarte buni. Impreuna au reusit sa lanseze un album in 2011 ("Nu renunta"). Trupa s-a destramat in acelasi an. A cantat in Bucuresti intr-o trupa de coveruri ("Mirel Project") condusa de Mirel Cumpanas si Cristi Pup (ex-Cargo) timp de un an.

Absolvent al Facultatii de Arte, Universitatea Dunarea de Jos, sectia actorie, Galati, clasa prof. Adriana Popovici Adrian Nour a jucat si in reclame TV: "Danao","Focus Sat", "Alpha Bank", "Nescafe", "Panasonic Viera 3D- USA".
wiki adrian nour blog vedete

Iata si cateva premii pe care Nour le-a castigat:
  • 2007 -TIFF si Festivalul de Film Anonimul cu "Si binele trebuie sa aiba margini" - scurtmetraj, R: Gabriel Achim
  • 22 noiembrie 2009 - Festivalul International al artelor spectacolului muzical "Viata e frumoasa" cu aria "Cum sa-i vorbesc" din "Romeo si Julieta"
  • 18 - 22 iulie 2010  - Festivalul international de teatru „Butrinti 2000" - Butrinti, Albania cu "Romeo si Julieta", R: Kero
  • 2 noiembrie 2010 -  Festivalul National de Teatru cu "Royal Fashion", R: Dan Puric
  • 5 noiembrie 2010 - Festivalul International al artelor spectacolului muzical  "Viata e frumoasa" - Premiul pentru cel mai bun moment coregrafic ("Singin' in the rain")
Semifinala cu cei 8 concurenti ramasi in joc are loc sambata, la Pro TV, iar finala in urma careia va fi desemnata cea de-a treia "Voce a Romaniei" este programata, ca de obicei, pe 26 decembrie, in a doua zi de Craciun.

Atunci vom vedea daca Adrian Nour, actorul din trupa lui Dan Puric, va ajunge sau nu Vocea Romaniei.
MAI POTI CITI