OJA de LUX cu aur batut in 1118 mici diamante: lac de unghii Models Own

Oja ieftina? Oja de firma? Sau Oja de LUX.

Si inca ce lux.

Cea mai scumpa oja din lume costa nici mai mult, nici mai putin de 130.000 de dolari.

Aceasta Oja de lux este comercializata de Models Own.

Aurie si extrem de sofisticata, oja acopera frumos unghia, spun producatorii, care sustin ca odata pictate cu ea, degetele vor parea acoperite in foita de aur.

Nu culoarea si nici textura sau alte inovatii nu o fac insa atat de speciala si luxoasa, ci sticluta in care se afla oja.
cel-mai-cel mai scump-lac-de-unghii-models-own

Sticluta in care este stocata oja este realizat din sticla si un dop din aur batut in 1118 mici diamante.

Pentru doamnele si domnisoarele care isi doresc sa detina un astfel de produs luxos acasa si detin in conturi sume colosale, lacul de unghii de lux este disponibil la 130.000 de dolari.

Femeile care doresc culoarea si textura ojii pe unghiile lor, dar nu au dispun de sute de mii de dolari, trebuie sa astepte ca Models Own si Boots sa se tina de promisiune si sa produca si sticlute obisnuite, care sa coste mult mai putin.

Oja Models Own se gaseste insa si la preturi mai mult decat rezonabile si in Romania.

De exemplu daca vrei sa fii in trend cu noile lacuri de unghii de la Models OWN poti alege lacul de unghii Lemon Sherbert Models Own la pretul de 28 lei.

Se aplica usor si iti ofera posibilitatea de a alege intre o multime de nuante in culori perlate, neon sau stralucitoare, toate create pentru tinerele pasionate de fashion… si distractie!