Teodora Sava biografia Fetitei cu voce de înger un wiki de artista talentata nascuta a Piatra Neamt

Pustoiaca talentata, Teodora Sava a uimit cu vocea ei în cadrul concursului de mici talente, NEXT STAR, difuzat pe Antena 1.

În finala concursului muzical al celor mai talentati copii difuzata joi seara de Antena 1, Teodora Sava a avut o evolutie uluitoare.

Prestatia fetitei de 11 ani din Piatra Neamt a stârnit un val de reactii pozitive, chiar daca nu a reusit sa câstige premiul cel mare.

În finala emisiunii-concurs difuzate de Antena 1, Teodora Sava a interpretat piesa „Listen”, semnata de Beyonce Knowles.
biografie teodora sava next star

Juriul si publicul din platoul emisiunii Next Star au fost entuziasmati de modul în care Teodora a reusit sa cante melodia, iar reactiile telespectatorilor au fost la fel de impresionante.

Intreaga evolutie a Teodorei a facut ca la scurt timp de la terminarea show-ului  NEXT STAR, echipa de la Mixton Music sa ii produs primul single din cariera.

Piesa de debut a Teodorei Sava se numeste "Belief", este compusa de Catalin Dascalu, si are un mesaj pozitiv, perfect pentru inocenta, talentul si puterea de munca pe care le detine Teodora.

Teodora Sava, "fetita cu voce de înger" cum a fost supranumita, cânta de la vârsta de 8 ani, când a si început sa ia cu asalt marile festivaluri de muzica usoara, de la noi din tara, adunând peste 40 de participari si tot atâtea premii câstigate.

Cu un asa palmares artistic, nu va fi de mirare când peste câtiva ani vom auzi de Teodora Sava ca de o mare voce a Romaniei.


Asculta Versuri Teodora Sava Belief

Music : Catalin Dascalu
Versuri : Catalin Dascalu
Produced by MixtonMusicStudio