Wiki CRISTINA CIORAN şi ALEX noul iubitul care îl înlocuieşte pe TRAIAN VĂDUVA

Cancan Monden: Cristina Cioran (data naşterii 24 iulie 1977, vârsta 43 de ani) are un nou iubit după ce s-a despărţit de Traian Văduva după o relaţie amoroasă de 10 ani.


Cristina Cioran nu a vrut să dea prea multe detalii despre despărţirea de Traian Văduva.

Interesant este faptul că, în vara anului 2019, Cioran și Traian Văduva își făceau chiar şi planuri de căsătorie, iar bărbatul chiar îi oferise un inel. Unde mai puneți că Văduva a cerut-o de nevastă pe Cristina la petrecerea Vicăi Blochina!

Anunțul oficial a despărâirii a fost făcut chiar de către fosta prezentatoare TV. Cristina Cioran a declarat în mod oficial că nu mai formează un cuplu cu Traian Văduva.

wiki alex noul iubit cristina cioran varsta avere

Cine este ALEX, noul iubit al Cristinei Cioran. O biografie discretă.


Cristina Cioran a declarat că e o femeie fericită, iar în prezent deja locuiește cu Alex, însă relația lor e la început de drum.

Suntem la început, aveți puțintică răbdare. Locuim împreună de când ne-am cunoscut. (…) A fost o conjunctură interesantă. Amândoi ieșiserăm din fostele relații. Cumva a fost un moment.”, a declarat sincer Cristina Cioran în cadrul unei emisiunii TV, despre noul iubit!

Alex, un bărbat de care Cristina s-a îndrăgostit puternic și a căror relația e deja destul de serioasă!

Mai mult de atât, chiar dacă sunt împreună de puțin timp, Cristina Cioran va face Crăciunul 2020 împreună cu familia ei, la Constanța, dar și cu noul iubit care își va cunoaște ”viitoarea soacră”.

”Mergem la Constanța la mama, să facem sărbătorile de iarnă. Nu voi găti eu, ci mama.”, a mai spus Cristina Cioran.
MAI POTI CITI