BIOGRAFIE CONSTANTIN STAN esteticianul & Iubitul Andreei Berecleanu si ex iubitul nutritionistei Miahela Bilic

Andreea Berecleanu a divortat de Andrei Zharaescu si s-a implicat rapid într-o nouă relaţie. Prezentatoarea tv se iubeşte de ceva timp cu medicul estetician, Constantin Stan.

Asadar, iata pe scurt biografia doctorului Constantin Stan, medicul estetician care s-a iubit si cu nutritionista vedetelor, Mihaela Bilic.

WIKI Dr. Constantin Stan, cel considerat cel mai bun chirurg estetician din Romania, cu o experienta internationala de peste 30 de ani. 

Constantin Stan este membru al Societatii Romane de Chirurgie Plastica si Reconstructiva, membru al Academiei Europene de Chirurgie Cosmetica (EACS), al Societatii Franceze de Chirurgie Estetica (SFCE), al Academiei Nord Americane de Chirurgie Cosmetica si Reconstructiva si membru de onoare al Academiei Sud Americane de Chirurgie Estetica.
biografie constantin stan mihaela bilic

Dr. Constantin Stan a absolvit in anul 1982 Facultatea de Medicina Generala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Iasi cu calificativul "magna cum laudae".

In anul 1991 Constantin Stan obtine titlul de medic specialist in chirurgie cervico-faciala si oto-rino-laringologie dupa un stagiu de 4 ani in clinica prof. dr. D. Hociota la Spitalul Panduri, Bucuresti.

Din anul 1997 devine medic primar O.R.L. si Chirurgie Cervico-Faciala efectuand numai interventii de chirurgie estetica in sistem privat.

De-a lungul timpului Dr.-ul Constantin Stan  a urmat mai multe cursuri de supraspecializare atat in tara dar mai ales in strainatate, culminand cu Masteratul in Chirurgie Estetica la Universitatea din Milano, Italia, Scoala de Chirurgie Plastica, anul universitar 2000-2001 (prof. Donatti, prof. Pellegrini).

In anul 2003 Constantin Stan isi incepe cea de a doua specializare in Chirurgie Plastica si Reconstructiva in clinica prof. dr. Ioan Lascar la Spitalul de Urgenta Floreasca, Bucuresti.

cv wiki constantin stan medic estetician
Celebrul medic de la Bacau (Constantin Stan a operat-o pe Mihaela Radulescu, Andreea Raicu si Iulia Vantur) a fost inainte de Andreea Berecleanu Zaharescu partenerul de viata al celebrei nutritioniste Mihaela Bilic (cea care a slabit-o pe Teo Trandafir)!

Intr-un interviu Constantin Stan declara ca in ciuda profesiei pe care o are, este extrem de putin pretentios apropo de calitatile fizice ale unei femei. Ca admira foarte mult ambitia si consecventa femeilor care reusesc sa se mentina in cea mai buna forma, indiferent de varsta.

Sa fie aceasta declaratie mai veche o confirmare a relatiei prezente cu vedeta Antena 1, Andreea Berecleanu?

Contact dr. CONSTANTIN STAN: Clinica "MEDICAL SERVICE" din Bacau, str. 9 Mai nr. 32,
MAI POTI CITI