Filmul bătăii lui MARIO FRESH şi JADOR în clubul din Mamaia neconfirmat chiar si de cancan.ro

Şoc şi groază în Mamaia! Conform ziarului cancan.ro fiica Andreei Esca, Alexia Eram, iubitul ei, Mario Fresh plus Jador și cameramanul lor au fost așteptați de șase indivizi puși pe scandal. Bătăușii i-au lovit fără milă pe Mario Fresh.

În urmă cu câteva ore unii dintre cei mai în vogă cântăreți au fost bătuți cu bestialitate de șase bărbați într-o parcare din stațiunea Mamaia. Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram se pare că este bine rănit.

Conform filmului întâmplării, duminică 14 iunie 2020, în jurul orei 7 dimineața, Jador, Mario Fresh și cameramanul de 16 ani al acestora au fost bătuţi cu cruzime în public, pe litoral. 

filmul bataii lui mario fresh in mamaia adevarat sau minciuna

Mario Fresh a ieșit ”șifonat” rău. Se pare că ar avea maxilarul rupt și o contuzie puternică la spate.

Din primele informații, se pare că bătaia ar fi început din cauză ca Jador ar fi refuzat să facă poze cu niște fete, cu câteva ore în urmă, în clubul în care aceștia își făcuseră apariția în Mamaia.

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram a asistat cu groază la scenele rupte din filme de acțiune.

Bătăușii au încetat să îi lovească pe cei trei băieți abia după ce Alexia Eram a țipat din răsputeri ca aceștia să înceteze.

Lino Golden a avut inspirația să se retragă la hotel cu câteva ore înainte de scandal.

Eu și Mario suntem bine amândoi. S-a întâmplat din senin, oameni nebuni. Ajungi la mare să te distrezi și dai de așa ceva. E trist că oamenii sunt atât de răi în ziua de azi. Noi nu am deranjat pe nimeni. Suntem oameni ca toți ceilalți, avem viața noastră și ne distrăm si noi cum fac tinerii de vârsta noastră. Suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu”, a declarat Jador.

Pe pagina de Instagram, iubitul Alexiei, Mario Fresh, a postat două fotografii, prin care a dat de înțeles că el ori prietenii lui au fost atacați la plecarea din club.

Interesant este faptul că după câteva ore de la publicarea acestor declarații, când toată lumea se aștepta ca Mario Fresh să facă lumină în cazul posibilei bătăi încasate, artistul a ales să tacă, ba mai mult, a șters și postările făcute inițial pe Instagram.
MAI POTI CITI