RITA MURESEAN BIOGRAFIA UNOR IUBIRI DE DESIGNER DE MODA

Vezi care este biografia RITA MURESEAN și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are RITA MURESEAN . Cele mai frumoase poze ale RITA MURESEAN le gasiti pe pagina ei de Instagram @rita_muresan

WIKI RITA MURESEAN (FOTO)

Nume real: Rita Andreea (Onisca) Muresan
Data nasterii: 23 Noiembrie 1972 (39 ani)
Zodia: Sagetator
Locul nasterii: Breaza (Câmpina), Jud. Prahova, România
Status marital: necasatorit
Copii: Rebeca Maria si Gloria Rita
Inaltime: 1,81m
Culoarea ochilor: caprui
Culoarea parului: saten
Fostul manechin Rita Muresean, acum in varsta de 39 de ani, s-a afisat in ultimii ani, de cand a divortat, in compania barbatilor tineri, parca obligatoriu scosi din cataloagele de modele masculine super cool. Un wiki demn de un "Casanova" de sex feminin.

Rita Muresan a luat prin surprindere lumea mondena cand, in anul 2007, a decis sa divorteze de Nelu Muresan, cel cu care are doua fetite, Rebecca si Gloria.

Primul intrat in „colectia de frumusei ai  Ritei” a fost handbalistul Iulian Stamate. Sportivul, cu 11 ani mai tanar decat Rita, a fost, se pare, asa cum sustine presa vremii, motivul divortului, ea fiind surprinsa vizitandu-l des pe Iulian in caminele sportive din Plevnei.

Apoi ziarele de stiri mondene au vorbit despre o relatie intre Rita si handbalistul Steaua Bucuresti, Marius Novanc. Brunetul a aparut la bustul gol, cu aripi pe inger, la finalul prezentarii colectiei „Angels” pe care designerul a prezentat-o in aprilie 2009 la Bucharest Fashion Week.

rita muresean poze facebook blog vedete
Revista Spy a scris în 2012 ca Rita Muresan si-a facut un obicei din hartuirea fostilor iubiti. Invitata la emisiunea  "Acces Direct", de la Antena 1, creatoarea de moda a afirmat ca, de fapt, ea este cea hartuita si nu invers.

„Obsedatul care ma urmareste, Andrei Crisan, a gasit în sfârsit o revista care sa îl creada. De o luna de zile a încercat sa îsi vânda povestea la toate ziarele”, a afirmat atunci designerul Rita Muresan.

La un moment dat chiar s-a speculat faptul ca ar exista o relatie intre Horia Brenciu si Rita Muresean. "Tot ceea ce pot sa spun este ca Rita nu m-a hartuit niciodata”, a declarat Horia Brenciu in acea vreme la emisiunea "Acces Direct".

Cancan monden sau nu, povestile Ritei Muresean sunt insa eclipsate de transformarea ei fizica.

Si din pacate nu in bine!
MAI POTI CITI