RITA MURESEAN BIOGRAFIA UNOR IUBIRI DE DESIGNER DE MODA

Vezi care este biografia RITA MURESEAN și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are RITA MURESEAN . Cele mai frumoase poze ale RITA MURESEAN le gasiti pe pagina ei de Instagram @rita_muresan

WIKI RITA MURESEAN (FOTO)

Nume real: Rita Andreea (Onisca) Muresan
Data nasterii: 23 Noiembrie 1972 (39 ani)
Zodia: Sagetator
Locul nasterii: Breaza (Câmpina), Jud. Prahova, România
Status marital: necasatorit
Copii: Rebeca Maria si Gloria Rita
Inaltime: 1,81m
Culoarea ochilor: caprui
Culoarea parului: saten
Fostul manechin Rita Muresean, acum in varsta de 39 de ani, s-a afisat in ultimii ani, de cand a divortat, in compania barbatilor tineri, parca obligatoriu scosi din cataloagele de modele masculine super cool. Un wiki demn de un "Casanova" de sex feminin.

Rita Muresan a luat prin surprindere lumea mondena cand, in anul 2007, a decis sa divorteze de Nelu Muresan, cel cu care are doua fetite, Rebecca si Gloria.

Primul intrat in „colectia de frumusei ai  Ritei” a fost handbalistul Iulian Stamate. Sportivul, cu 11 ani mai tanar decat Rita, a fost, se pare, asa cum sustine presa vremii, motivul divortului, ea fiind surprinsa vizitandu-l des pe Iulian in caminele sportive din Plevnei.

Apoi ziarele de stiri mondene au vorbit despre o relatie intre Rita si handbalistul Steaua Bucuresti, Marius Novanc. Brunetul a aparut la bustul gol, cu aripi pe inger, la finalul prezentarii colectiei „Angels” pe care designerul a prezentat-o in aprilie 2009 la Bucharest Fashion Week.

rita muresean poze facebook blog vedete
Revista Spy a scris în 2012 ca Rita Muresan si-a facut un obicei din hartuirea fostilor iubiti. Invitata la emisiunea  "Acces Direct", de la Antena 1, creatoarea de moda a afirmat ca, de fapt, ea este cea hartuita si nu invers.

„Obsedatul care ma urmareste, Andrei Crisan, a gasit în sfârsit o revista care sa îl creada. De o luna de zile a încercat sa îsi vânda povestea la toate ziarele”, a afirmat atunci designerul Rita Muresan.

La un moment dat chiar s-a speculat faptul ca ar exista o relatie intre Horia Brenciu si Rita Muresean. "Tot ceea ce pot sa spun este ca Rita nu m-a hartuit niciodata”, a declarat Horia Brenciu in acea vreme la emisiunea "Acces Direct".

Cancan monden sau nu, povestile Ritei Muresean sunt insa eclipsate de transformarea ei fizica.

Si din pacate nu in bine!