Sucul de grau verde reduce venele varicoase Sucul de iarba de grau curata ficatul

WIKI Sucul de Grau Verde  

Sucul verde de grau, are multiple beneficii asupra organismului.

wiki Reteta Suc din iarba de grau verde
In cartea The Wheatgrass Book, Ann Wigmore scrie ca iarba de grau are, practic, doua functii de baza în corpul nostru, cu rol atât în preventia, cat si în vindecarea multor boli:

- Sucul de iarba de grau ajuta la inlaturarea carentelor nutritionale, datorita paletei largi de nutrienti pe care îi contine;

- Sucul de iarba de grau verde ajuta la eliminarea toxinelor si a resturilor care infunda vasele de sange, sangele, organele si tesuturile.

In primul rand, Sucul verde de grau impiedica anemia

Sucul verde de grau oxigeneaza corpul cu ajutorul celulelor rosii si reduce anemia.

Clorofila din grau este superioara celorlalte, întrucat contine peste 100 de elemente de care are nevoie omul, iar abundenta de minerale alcaline (contine toate mineralele si vitaminele necesare - A, complexul B, C, E si K) împiedica bolile sa se dezvolte.

In al doilea rand sucul verde de grau reduce venele varicoase

Sucul verde de grau stimuleaza glanda tiroida si controleaza obezitatea. În plus, e un puternic detoxificant al ficatului si e benefic pentru orice boala a sângelui.

Chiar daca e foarte dulce, sucul de grau este recomandat diabeticilor, deoarece micsoreaza nivelul zaharului din sânge si regleaza imediat glicemia.

Însa ne putem bucura de toate aceste beneficii doar daca vom consuma sucul de grau verde în stare cruda, si nu fiert sau pregatit. În plus, zeama trebuie de grau verde trebuie baut imediat dupa presare.

Sucul din iarba de grau se poate consuma numai dupa presarea la rece, deoarece planta de grau contine fibre de celuloza, care este indigerabil pentru stomacul uman.

Dupa presarea la rece se obtin componentele valoroase, iar in acest mod se poate consuma sucul din iarba de grau care este foarte bogat în vitamine si enzime.Comentarii

Trimiteți un comentariu