Sucul de GRÂU verde păreri forum beneficii, proprietăţi, indicaţii şi contraindicaţii

Sucul de Grâu Verde cele mai importante beneficii şi proprietăți apreciate pozitiv pe forumuri.

Sucul verde de grâu, are multiple beneficii asupra organismului.

In cartea The Wheatgrass Book, Ann Wigmore scrie ca iarba de grâu are, practic, doua funcții de baza în corpul nostru, cu rol atât în prevenția, cât si în vindecarea multor boli:

- Sucul de iarba de grâu ajuta la înlăturarea carentelor nutriționale, datorita paletei largi de nutrienţi pe care îi conține;

- Sucul de iarba de grâu verde ajuta la eliminarea toxinelor si a resturilor care infunda vasele de sânge, sângele, organele si țesuturile.

In primul rând, Sucul verde de grâu împiedica anemia

Sucul verde de grâu oxigenează corpul cu ajutorul celulelor roșii si reduce anemia.

wiki Reteta Suc din iarba de grau verde

Clorofila din grau este superioara celorlalte, întrucât contine peste 100 de elemente de care are nevoie omul, iar abundenta de minerale alcaline (conține toate mineralele si vitaminele necesare - A, complexul B, C, E si K) împiedica bolile sa se dezvolte.

În al doilea rând sucul verde de grâu reduce venele varicoase

Sucul verde de grâu stimulează glanda tiroida si controlează obezitatea. În plus, e un puternic detoxificant al ficatului si e benefic pentru orice boala a sângelui.

Chiar daca e foarte dulce, sucul de grâu este recomandat diabeticilor, deoarece micșorează nivelul zaharului din sânge si reglează rapid glicemia.

Însa ne putem bucura de toate aceste beneficii doar dacă vom consuma sucul de grau verde în stare cruda, si nu fiert sau pregatit. În plus, zeama trebuie de grâu verde trebuie baut imediat dupa presare.

Sucul din iarba de grau se poate consuma numai dupî presarea la rece, deoarece planta de grau conține fibre de celuloza, care este indigerabil pentru stomacul uman.

Dupa presarea la rece se obtin componentele valoroase, iar in acest mod se poate consuma sucul din iarba de grau care este foarte bogat în vitamine si enzime.
MAI POTI CITI