Biografia Majda Yolo Aboulumosha de la Aniela la Super Trip emisiunea lui Andi Vasluianu

Wiki: Majda Sandra Aboulumosha s-a nascut in data de 14 octombrie 1987 in Ploieşti, judetul Prahova.

Mama lui Majda este româncă, pe tatal sau, de origine libaneză, din păcate, nu l-a cunoscut niciodată. Acesta le-a părăsit si s-a întors în Libia unde si-a întemeiat o alta familie.

Majda Yolo a fost adoptata de actualul sot al mamei sale, Ayhan.

Potrivit biografiei, Majda Yolo Aboulumosha a absolvit Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, sectia Servicii din Ploiesti si Universitatea Hyperion, specializarea Turism.

Biografia artistica a vedetei incepe la varsta de 12 ani, cand Majda (o frumusete exotica) a aparut la televiziune si a prezentat moda. Apoi Majda a fost selectata sa participe la emisiunea concurs In al 9-lea cer, de la postul Acasa TV.

majda-yolo-biografie-blog-vedete

A urmat distribuirea ei in rolul tigancii Lenti, sora lui Sile din telenovela Regina, produsa de Promance International si a impresionat prin frumusete si prin dansurile tiganesti din buric.

In 2009 Majda Yolo a jucat in Aniela, in rolul Yvonei si recent a aparut in Iubire si onoare in rolul Nadirei, a doua sotie a emirului Hussein.

Are un iubit, Jacques Yolo, pe care il cunoaste din copilarie.

In anul 2013 Majda Yolo s-a si casatorit cu tatal fetitei, Maurice Jacques, pe care toata lumea il stie acum ca J. Yolo, datorita hit-ului sau "Te pup, pa pa!".

Dupa ce a avut o sarcina cu probleme si a fost chiar la un pas sa-si piarda copilul, Majda Aboulumosha a adus pe lume primul ei copil, in urma cu doi ani.

Dupa venirea pe lume a Gargaritei, asa cum e ea alintata, Majda si Jacques Yolo, s-au transformat complet. Cei doi artisti au devenit atat de dependenti de bebelusa lor incit nu le vine sa se desparta o clipa de ea.
majda yolo wiki foto ipostaze fierbinti

In afara de iubirea materna care i-a inundat sufletul, nasterea n-a lasat urme prea mari asupra artistei.

Majda Yolo (inaltime 1.62 m) a slabit peste zece kilograme dupa patru saptamani  de cind a devenit mamica, recapantandu-si dimensiunile de dinainte de a ramane insarcinata.

Acum Majda alaturi de Doinita Oancea va participa la noua emisiunea de la PRO TV, SUPER TRIP, show TV semnat Andi Vasluianu.
MAI POTI CITI