MESAJE DE BUNA DIMINEATA PENTRU IUBITA

MESAJE DE BUNA DIMINEATA PENTRU IUBITA

Mesaje de buna dimineața pentru ea, mesaje de buna dimineața pentru prieteni, mesaje de buna
mesaje de buna dimineața pentru iubită lungi, mesaje de bună dimineaţa simple dar emoţionante.

Pentru cei cărora imaginația si inspirația le sunt in vacanta, gasiti mai jos cele mai frumoase cuvinte, adunate si constituite in niste mesaje de dragoste pentru persoana iubita cu urarea de” Buna Dimineata”.

1. Poti sa-ti spun astazi Buna Dimineata si ca te iubesc? Daca nu, pot sa-ti spun maine ? Dar poimaine ?… Pentru ca te voi iubi in fiecare zi din viata mea si tu esti dimineata mea.

2. Nimeni nu-mi poate fura zambetul care-mi apare cand ma gandesc la tine. Si nimeni nu-mi poate fura inima, pentru ca ea deja iti apartine. Buna dimineata viata mea!

mesaje de dimineata pentru ea persoana iubita


3. Buna dimineata iubire, sper sa deschizi ochii cu un zambet pe buze, asa cum am facut eu gandindu-ma la tine… Te Iubesc!

4. Buna dimineata, as vrea sa fiu prima raza de soare ce iti mangaie chipul dimineata, dar stiu ca nu pot. As vrea sa fiu ultima raza de luna ce te adoarme dar stiu ca nu pot. Sunt doar un om ce te iubeste si fara tine nu traieste!

5. Buna dimineata soare buna dimineata iubire, hai sa ne culcam la loc si sa visam la fericire.

6. O dimineata frumoasa incepe cu un pupic si-o mangaiere de aceea iti spun buna dimineata ingerasul meu. Te iubesc din tot sufletul!

7. Iti dau si eu un mesaj de buna dimineata sa nu uiti ca ma gandesc la tine si ca mi-ai schimbat viata.

8. Esti primul gand cand ma trezesc dimineata, esti ultimul suras inainte de culcare. Esti tot ce am mai bun, tot ce simt mai frumos !!!

9. Am vrut sa-ti dau un mesaj de buna dimineata de cand ma stiu dar ce vina am eu ca ma scol mereu asa tarziu ?!
MAI POTI CITI