Mesaje faine de noapte buna pentru persoana iubita, mesaje frumoase de dragoste

Cele mai frumoase mesaje frumoase de noapte buna pentru persoana iubita, mesaje faine de dragoste. Mesaje de noapte buna pentru iubitul meu lungi.

Trimite-i mesaje de noapte buna pentru el sau mesaje de noapte buna pentru ea, din categoria special dedicata textelor de iubire nocturne.

1. Noapte buna, somn usor, ingerasii te-nconjor, de la luna noapte buna iar de la micuta stea un sarut din partea mea. TE pup si te iubesc, iubirea mea!

2. As vrea sa fiu o floare in mainile tale, un zambet pe buzele tale, raza de luna care iti spune seara noapte buna.

3. Fiindca ochii tai sunt pe-acum obositit, lasa-ti genele sa se imbratiseze pentru cateva ore si viseaza frumos! Noapte buna iubito!
cele mai frumoase mesaje de noapte buna pentru iubit

4. E mare. E cald. E pufos. Inainte sa intri la idei...este o mare imbratisare de noapte buna!

5. Noapte buna, somn usor, sapte purici pe-un picior.

6.Cand amintirea iubirii iti da fiori, sa stii ca este un gand de-al meu trimis spre tine pentru a te ajuta sa adormi cu mine in gand. Somn usor, ingeras.

7. Grija este forma cea mai dulce a iubirii, si atunci cand cineva iti spune sa ai grija de tine, vrea de fapt sa spuna ca vei fi in inima lui mereu… Noapte buna si vise frumoase!

8. A-ti spune ca te iubesc e prea putin… imi lipsesti intr-un mod incredibil… Noapte buna, iubirea mea!

9. Noapte buna, scumpul meu ingeras! Sper sa visezi atat de frumos… Iar dimineata sa spui ca ai dormit ca un copil. Sa dormi bine, scump ingeras! Somn usor!

10. Noaptea devine frumoasa nu atunci cand stelele acopera cerul si luna e plina. Ea devine frumoasa atunci cand tu te pui sa dormi, iar luna si stelele iti pot admira frumusetea. Noapte buna…

11. As vrea ca visul sa devina realitate si sa ma trezesc lângă tine...daca nu, ma multumesc sa te stang in brate in somn ...

Idei de mesaje de noapte bună: mesaje de noapte buna pentru indragostiti, mesaje de noapte buna pentru el, mesaje de noapte buna frumoase, mesaj de noapte buna pentru el scurte, mesaj de noapte buna pentru iubitul tău.
MAI POTI CITI