Biografie Irina Lazareanu - Wiki-ul prietenei lui Kate Moss,

Modelul Irina Lazareanu, a fost ani in sir pe podiumul Chanel, muza lui Karl Lagerfeld, prietena lui Kate Moss, iubita lui Pete Dohorthey, amica lui Sean Lenon, confidenta lui Yoko Ono. 

Irina Lazareanu s-a nascut in data de 8 June 1982.

Irina Lazareanu a plecat din Romania la varsta de 4 ani.


La 14 ani, a ajuns la Londra, pentru a urma cursurile de la Royal British Academy of Dance.
Irina-Lazareanu-Biografie_Blog_Vedete
Dupa un accident la genunchi, Irina Lazareanu este obligata sa renunte la balet, dar intra in marea aventura a vietii ei. Ii cunoaste pe rockerul Pete Dogherty si pe top modelul Kate Moss, oameni care ii vor schimba complet destinul.

Indragostita de Pete, isi descopera pasiunea pentru muzica si literatura, iar supermodelul Kate Moss o introduce in lumea modei, propunand-o pentru o editie a revistei Vogue Paris.

In 2010 luna martie, Lazareanu a fost aleasa de Kate Moss ca model pentru noua sa colectie, “Topshop”.

Irina Lazareanu este unul dintre manechinele nascute in Romania, dar care si-a creat o cariera internationala de succes.

Irina Lazareanu a pozat pentru reviste celebre precum Vogue si a prezentat pentru branduri cunoscute ca Alexander McQueen, Versace si Chanel, si a aparut intr-un pictorial cu tema romantica in publicatia glossy Russh.
irina-lazareanu-wiki-blog-vedete

In 2013 Irina Lazareanu viseaza sa se casatoreasca, pentru ca povestea de dragoste a parintilor ei, care dureaza de 37 de ani, a inspirat-o intotdeauna.

Ei i-au fost mereu alaturi si au stiut ca o educatie bazata pe valori romanesti ii va asigura Irinei succesul, oriunde in lume si orice ar face.