SMS Sf. ION 2013 - Mesaje SMS de Sf. Ioan Botezatorul

De Sf. Ion, 7 ianuarie, un mesaj de La Multi Ani tuturor vedetelor care isi sarbatoresc ziua onomastica, Ioane, Ioni, Ionele etc.

Pentru cei care vor cateva idei de mesaje SMS pentru aceasta sarbatoare, aveti mai jos cateva exemple de unde puteti alege:

1. Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Ion pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

2. Draga Ioane, sper ca mesajul meu calduros sa ajunga desi afara este un ger de crapa pietrele, iti urez tot binele din lume si tot ce a fost rau sa stergem cu buretele.

3. Un ocean de sanatate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Si un sincer: La multi ani Ion!

4. Ziua numelui sa-ti fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii!

5. Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata…La Multi Ani!

6. In aceasta zi minunata, eu iti doresc sa-ti traiesti viata asa incat sa nu-ti para rau de niciun pas facut, de niciun zambet daruit si sa ai puterea sa lasi in urma tot ceea ce te supara, pentru a putea fi fericit! Esti un suflet minunat si ma bucur ca am avut sansa sa te cunosc! Din toata inima iti urez LA MULTI ANI!

7. De Sfantul Ion, sa se rasfranga asupra ta bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare si iubitoare. La multi ani!

8. La multi ani de Sf  Ion! Trebuie sa crezi in viata, sa intelegi ca nu traim decat o data, sa iubesti ca si cum n-ai fi suferit niciodata, sa canti de parca nimeni nu te-ar auzi, sa muncesti de parca nimeni nu te-ar plati, sa imprastii veselia de parca nimeni nu ar plange, si sa TRAIESTI... de parca acum ar fi sfarsitul!

9. Cu numele sa ne traiesti, Ioane ! Iti spun direct si fara de fasoane, Ca ne esti drag si fericit mereu te vrem, Si ne dorim ca viata sa iti fie la cherem.

Urari de La Multi Ani,Pentru Sf.Ion, la Favorit TV