SMS La Multi Ani Sf Vasile - Urari de Sf. Vasile

Cateva SMS-uri de La Multi Ani pentru vedetele care isi sarbatoresc ziua numelui, SMS de onomastica de Sf Vasile 1 ianuarie 2013

Pentru toate vedetele care serbeaza ziua numelui pe 1 ianuarie 2013, ziua de Sf. Vasile, si pentru voi ceilalti, iata o mica selectie de SMS-uri de La Multi Ani. Felicitari clasice de Sfantul Vasile. 


1. Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Vasile pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

urari sms sf vasile texte onomastice blog vedete
2. De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Vasile!

3. Ingerul Vasile sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine! La multi ani!

4. Toate florile din lume pentru tine Vasile! Sa ai o zi superba si sa fii inconjurata doar de iubire.

5. De Sf. Vasile fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

6. De ziua ce-ti surade-n prag/ Si-i porti frumosul nume,/ Eu iti doresc tot ce-i mai drag/ Si mai frumos pe lume. La multi ani Vasile!

7. Iti urez din tot sufletul noroc, sa iti gasesti pacea si fericirea, sa nu versi nicio lacrima si sa traiesti fiecare clipa astfel incat sa nu regreti nicio secunda trecuta! Cele mai bune urari de la mine Vasile.

8. Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca atat ziua de astazi, cat si zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari si sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani Vasilica!

9. Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Vasile cat mai frumoasa!

Speram ca o sa va bucurati de  aceste texte felicitari Sf. Vasile
MAI POTI CITI