WIKI VIOLETA ROMANESCU de la RTV, de la sport la stiri aceasi prezenta fermecatoare

Vezi care este biografia VIOLETA ROMANESCU (zodia Vărsător) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii . Câți ani are VIOLETA ROMANESCU. Cele mai frumoase poze cu VIOLETA ROMANESCU le găsiți pe pagina ei de Instagram

VIOLETA ROMANESCU (FOTO) face parte din categoria prezentatoarelor fermecătoare. Apariția ei  la știrile sportive a fost o bucurie pentru bărbați iubitori de sport.

VIOLETA ROMANESCU s-a nascut la VIDELE la 12 februarie 1983 si a absolvit  UNIVERSITATEA TITU MAIORESCU. VIOLETA  se considera o femeie norocoasă. Norocul a fost de partea ei atunci cand vorbim de povesti de dragoste.

Nici nu se gândea bruneta ce avea sa i se întâmple într-o zi pe cand aștepta trenul in Gara de NORD. Era același drum spre VIDELE care avea sa o duca acasa. De data aceasta a fost altfel. Un tânăr a intrat in vorba cu ea, si vrajita de farmecul acestuia i-a promis ca se vor intalni  cat de curand.

violeta romanescu wiki foto blog vede
Bărbatul fermecător era căpitanul echipei de fotbal RAPID, NAE STANCIU. NAE si VIOLETA s-au plăcut, a fost dragoste la prima vedere si in scurt timp aveau sa formeze o familie. Un cuplu format dintr-o prezentatoare de televiziune si un fotbalist. Discreția a făcut ca acest cuplu sa nu intre prea mult in atenția presei.

VIOLETA ROMANESCU a început sa lucreze in radio, prima oara la TOTAL SPORT FM unde se ocupa de realizarea si prezentarea știrilor sportive. După jumătate de an, VIOLETA si-a găsit alt job dar tot in radio.

La MIX FM s-a ocupat de stirile sportive. Si pentru ca i-a plăcut  a avut curajul sa facă trecerea spre televiziune.

"FEMEILE ATRAG MAI MULT ATENȚIA BĂRBAȚILOR, ATUNCI CAD SE UITA LA ȘTIRILE SPORTIVE." Dar nu este indeajuns. Trebuie sa iti placa sportul, sa te implici total , sa stii sa scrii o știre.

VIOLETTA il admira pe CRISTIANO RONALDO.

violeta romanescu rtv poze vedete blog
Dupa o vreme, VIOLETA a facut trecerea spre stiri. Si ne prezinta jurnalele la RTV. Cu aplomb, seriozitate si farmec. Si desi nu o mai vedem ca la sport, VIOLETA ROMANESCU ramane o prezenta atrăgătoare.

Unii spun chiar ca sex-appeal-ul prezentatoarei este greu de trecut cu vederea. Mai ales ca este prezentatoare de stiri.

VIOLETA ROMANESCU are de purtat un război cu cei care considera ca viata ei profesionala este mai ușoară gratie calitatilor fizice. Are o viata de familie fericită. VIOLETA se poate ocupa in liniște de activitatea profesionala.

E greu sa demonstrezi ca poti fi o profesionista atuci cand ai un fizic atragator. Dar VIOLETA ROMANESCU este hotarata sa demonstreze contrariul.
MAI POTI CITI