WIKI VIOLETA ROMANESCU de la RTV, de la sport la stiri aceasi prezenta fermecatoare

VIOLETA ROMANESCU (FOTO) face parte din categoria prezentatoarelor fermecatoare. Aparitia ei  la stirile sportive a fost o bucurie pentru barbatii iubitori de sport.

violeta romanescu wiki foto blog vede
VIOLETA ROMANESCU s-a nascut la VIDELE la 12 februarie 1983 si a absolvit  UNIVERSITATEA TITU MAIORESCU. VIOLETA  se considera o femeie norocoasa. Norocul a fost de partea ei atunci cand vorbim de povesti de dragoste.

Nici nu se gandea bruneta ce avea sa i se intample intr-o zi pe cand astepta trenul in Gara de NORD. Era acelasi drum spre VIDELE care avea sa o duca acasa. De data aceasta a fost alfel. Untanar a intrat in vorba cu ea, si vrajita de farmecul acestuia i-a promis ca se vor intalni  cat de curand.

Barbatul fermecator era capitanul echipei de fotbal RAPID, NAE STANCIU. NAE si VIOLETA s-au placut,a fost dragoste la prima vedere si in scurt timp aveau sa formeze o familie. Un cuplu format dintr-o prezentatoare de televiziune si un fotbalist. Discretia a facut ca acest cuplu sa nu intre prea mult in atentia presei.

VIOLETA ROMANESCU a inceput sa lucreze in radio,prima oata la TOTAL SPORT FM unde se ocupa de realizarea si prezentarea stirilor sportive. Dupa jumatate de an, VIOLETA si-a gasit alt job dar tot in radio. La MIX FM s-a ocupat de stirile sportive. Si pentru ca i-a placut  a avut curajul sa faca trecerea spre televiziune.

"FEMEILE ATRAG MAI MULT ATENTIA BARBATILOR, ATUNCI CAD SE UITA LA STIRILE SPORTIVE." Dar nu este indeajuns. Trebuie sa iti placa sportul, sa te implici total , sa stii sa scrii o stire.

VIOLEATA il admira pe CRISTIANO RONALDO.

violeta romanescu rtv poze vedete blogDupa o vreme, VIOLETA a facut trecerea spre stiri. Si ne prezinta jurnalele la RTV. Cu aplomb, seriozitate si farmec. Si desi nu o mai vedem ca la sport, VIOLETA ROMANESCU ramane o prezenta atragatoare. Unii spun chiar ca sex-appeal-ul prezentatoarei este greu de trecut cu vederea. Mai ales ca este prezentatoare de stiri.

VIOLETA ROMANESCU are de purtat un razboi cu cei care considera ca viata ei profesionala este mai usoara gratie calitatilor fizice. Are o viata de familie fericita. VIOLETA se poate ocupa in liniste de activitatea profesionala.

E greu sa demonstrezi ca poti fi o profesionista atuci cand ai un fizic atragator. Dar VIOLETA ROMANESCU este hotarata sa demonstreze contrariul.

2 comentarii:

  1. Ahhh foarte bine Violeta...nu eşti schimbatã deloc...tot frumoasã ai rãmas...Mã bucur...si succes ãn continoare...Ce frumos era la Dirigu...x Sorescu😂😁😃👏

    RăspundețiȘtergere

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Ne rezervam dreptul de a nu aproba comentariile care incalca politica noastra.