BIOGRAFIA Alina Ionescu. Wiki de la Bravo ai Stil la ZILE cu STIL pe TVR 2.

Vezi care este biografia Alina Ionescu și află care este înălțimea ei reală și data nașterii . Câți ani are Alina Ionescu Cele mai frumoase poze cu Alina Ionescu le găsiți pe pagina ei de Instagram @alinaroxanaionescu

Înainte de a vedea in mare care este biografia Alinei Ionescu va spunem ca de sâmbătă, 6 octombrie, vedeta se se întoarce cu un nou proiect TV care se ridica la inaltimea asteptarilor fanilor ei.

Pasiunea sa pentru modă și lifestyle este cunoscută, așa că Alina Ionescu este gata să ne aducă în fiecare sâmbătă la TVR 2, de la ora 17.00, „ZILE CU STIL”, o serie de informații utile menite să ne facă viața mai frumoasă.

Alina Roxana Ionescu (pe numele complet) a participat de două ori la „Bravo, ai stil”, în primul sezon, dar în în cel de-al patrulea, „Bravo, ai stil All Stars”.

wiki alina ionescu biografie cu stil
Alina s-a făcut remarcată prin trupul său impecabil, ţinutele deosebite, dar şi spiritul său. Are o prietenie frumoasă cu designerul Răzvan Ciobanu.

Cătălin Botezatu a numit-o de multe ori, si nu in gluma, „La femme fatale”.

Alina Ionescu a intrat in vizorul oamenilor din lumea fashionului si, recent, a si făcut un shooting-ul pentru creatoarea de moda Andreea Dogaru, unul dintre cei mai premiati designeri ai anului 2016.

Conform wiki-ul personal Alina Ionescu este casatorita de patru ani, cu Alin, un tanar care i-a furat inima la scurt timp după ce l-a cunoscut.

Alina a fost ceruta in casatorie de Alin dupa o luna si s-au casatorit dupa 6 luni. Din a doua saptamana de relație cei doi au stiut ca sunt sortiti unul pentru celalalt. 

Amandoi cred in destin si magie

Alina Ionescu este nu doar sotie, ci si mama unei fetite superbe, Isabela.

Anul trecut, Alina Ionescu a decis să le arate tuturor internauţilor o imagine cu ea din momentul în care era însărcinată în opt luni, ea mai având foarte puţin până când trebuia să nască.

Totodată, Alina şi-a făcut recent şi un blog personal, prin intermediul căruia îşi ţine prietenii virtuali la curent cu noutăţile din viaţa ei.

Acum vedeta isi dorește ca toată lumea să înțeleagă că moda trece, dar stilul rămâne, de la maniere la vestimentaţie şi că putem, cu atitudinea potrivită, să adoptăm stilul de viaţă pe care ni-l dorim.

"... Se spune că "Diamantele strălucesc și-n noroi" și că "Omul sfințește locul", iar eu cred în aceste vorbe. Cum, de ce și pentru ce? Veţi afla în fiecare sâmbătă, în emisiunea "Zile cu Stil", de la ora 17:00, numai pe TVR2”, a declarat Alina Ionescu.
MAI POTI CITI