Biografia EMIL MITRACHE, "AMERICANU",actor,fost patron de restaurant si familist model

"EU SUNT UN AUTODIDACT, NU AM SCOALA DE ACTORIE, DAR AM LUCRAT NUMAI IN TELEVIZIUNE"

emil mitrache biografie blog vedete
EMIL MITRACHE s-a nascut la Bucuresti la 6 august 1965. Desi nu are studii de specialitate a reusit sa joace in seriale si chiar a devenit "AMERICANU". Asta dupa ce personajul sau din serialul "LA BLOC" s-a bucurat de un mare succes.

Putini oameni isi mai aduc aminte de faptul ca EMIL MITRACHE a fost timp de 4 ani actor la "CHESTIUNEA ZILEI"  a "CALINESCULUI" FLORIN.

EMIL a debutat in grupul umoristic TACT, un proiect la care a lucrat cu bunul sau prieten DRAGOS MOSTENESCU. A colindat toata tara cu spectacole si si-a dat seama ce inseamna sa lucrezi pentru "stapanul pretentios" publicul.

Pentru ca "NIMENI NU-I PERFECT", EMIL si-a facut "GASCA" si s-a mutat "LA BLOC". Si a provocat lumea la umor adica "RADETI CU OAMENI CA NOI".

Toate astea s-au numit seriale de televiziune din 2002 pina  in 2008.

NIMENI NU-I PERFECT"-2008
GASCA-2007
LA BLOC-2006
RADETI CU OAMENI CA NOI-2002

Intocmai ca un american, EMIL a incercat sa faca si altceva. Si-a luat inima in dinti si pentru inceput a deschis o pizzerie "LA SCALETTO", aceasta deoarece  functiona la parterul unui bloc. A imbinat utilul cu placutul. Mare pasionat de motoare, EMIL muncea alaturi de angajatii sai in toate. De la prepararea pizzei pina la livrarea ei. Ce putea fi mai interesant decat sa te trezesti la usa cu "pizza-delivery", pe motocicleta?

EMIL MITRACHE  a fost si proprietar de restaurant. A avut un restaurant cu specific italian. Pasinea pentru gatit a fost folosita si in actiuni caritabile. EMIL  a ajutat la strangerea de fonduri pentru copii bolnavi.
EMIL a contribuit la realizarea multor emisiuni de divertisment. A colaborat la inceputul carierei sale cu televiziuni din TIMISOARA.

EMIL MITRACHE spera sa mai joace ,asteapta roluri  dar pina atunci se ocupa cu drag de familia sa.
Poate ca nu e rau  ca a fost somer. A reusit in pauza de activitate sa fie parinte cu norma intreaga.
EMIL si sotia CRISTINA au doi baieti ALEXANDRU si TEO.

Niste copii minunati care il invata pe taticul "american" cat de frumoasa e meseria de tatic. Asa EMIL a invatat sa caute o gradinita buna, sa  is imbunatateasca forma fizica, prin sport. EMIL povestea cu umor cum micutii alearga prin toata casa, iar el abia reuseste sa tina pasul cu ei. Si sa nu uitam de statura "americanului", care masoara 1.82 m inaltime.

In periplul sau profesional, EMIL s- a oprit si in curtea televiziunii KANAL D.  O vara a fost in cautare de "perle ale litoralului".  Acum EMIL MITRACHE asteapta oferte profesionale. Intre timp se perfectioneaza in meseria de tatic si se declara  familist convins.
MAI POTI CITI