Cristela Georgescu Biografia unei femei de succes in nutritie

Cristela Georgescu este autoarea cartii "Nu hrani cancerul". O carte care a schimbat multe vieti in bine.

Despre biografia Cristelei Georgescu va putem spune ca dupa aproape 20 de ani de cariera în pozitii de top din corporatii multinationale, Cristela Georgescu a luat o hotarare decisiva pentru viata ei.

Cristela a aruncat deoparte faima, succesul profesional si pachetul imbatabil de beneficii atunci cand în familia ei au aparut copiii.

In perioada în care Cristela Georgescu a stat in concediu de crestere a copiilor a absolvit cursurile de certificare în nutritie vegetariana de la Cornell University (SUA).

Insa acest parcurs educational in stiintele nutritiei nu s-a oprit aici.

cristela georgescu biografie blog vedeteAcum Cristela studiaza ca Health Counselor la cel mai mare institut de nutritie din lume cu medici si alti experti de top, se pregateste pentru o certificare de Health Coach din partea American Association for Drugless Practitioners si este membru fondator al Asociatiei Mame pentru Mame sub patronajul MS Regina Ana.


Pe blogul ei, Cristela Georgescu spune la un moment dat ca  poate spune cu mana pe inima ca traieste printr-o sansa unica data de Providenta acum 7 ani, datorita exclusiv unui nou stil de viata pe care l-a imbratisat cu staruinta, mai ales in ceea ce priveste alimentia: dieta vegetariana.

Cristela Georgescu are certitudinea ca mamele vor reusi sa faca schimbarile necesare daca sunt unite si ferme in hotararea lor de a ne naste si creste copii asa cum considera ca este cel mai benefic.

Am înteles importanta vitaminei MLH în dezvoltarea copilului: Mama - Love - Homemade...." , o declaratie care este un adevarat manifest al luptei Cristelei cu un "stat iresponsabil si lipsit de viziune in ceea ce priveste sanatatea si viitorul unei natiuni".

Biografia Cristelei Georgescu, mai mult decat un sec CV profesional... o lectie de viata.

Blog Cristela Georgescu - www.cristelageorgescu.ro

Facebook Cristela Georgescu - www.facebook.com/cristelageorgescu