ELISABETTA GREGORACI BIOGRAFIE SOTIA LUI FLAVIO BIATORE

Scurt Wiki Elisabetta Gregoraci, modelul din patul mogulului Flavio Biatore

Elisabetta Gregoraci s-a nascut pe 8 Februarie 1980, in oraselul Soverato, situat in sudul Italiei.

Elisabetta Gregoracii Gregoraci si-a inceput cariera ca dansatoare in show-ul Libero  înainte de a înlocui modelul Eva Herzigova pentru campania Wonderbra.

Gregoraci si-a castigat notorietatea atunci cand a iesit la iveala faptul ca  a oferit favoruri sexuale in schimbul unui loc de munca ca showgirl la televiziunea RAI.

Elisabetta_Gregoraci_Biografie_Vedete_blog


Elisabetta s-a folosit de expunerea ei in Miss Italia pentru a intra in lumea cinematografiei in 1999. A facut trei filme la rand: Il cielo In Una Stanza, C'era un cinese in coma si Si sente che sono calabrese.

In 2004, ea a inlocuit-o pe Eva Herzigova ca fata si corpul marcii Wonderbra, si a facut, de asemenea, joburi suplimentare de modelling pentru Armani si Dolce & Gabbana.

Elisabetta Gregoraci este casatorita cu managerul Flavio Briatore, caruia i-a si daruit un baietel de 4 kilograme, care se numeste Nathan Falco.

Lui Flavio i-a intrat în cap un nume absurd, Falco. Ce nume mai e si asta? Eu vreau un nume comun, gen Mario, cum îl cheama pe tatal meu, sau Giacomo, pe socru”, marturisea Gregoraci atunci.

„Elisabetta este una dintre putinele italience cu care am o poveste adevarata. Italiencele sunt de multe ori insuportabile si irascibile. Pentru mine, care sunt mereu in miscare, a fost un noroc sa gasesc o fata simpla, naturala, intelegatoare si speciala precum Elisabetta”, a declarat eternul burlac Flavio Briatore

Flavio Briatore Elisabetta Gregoraci Wiki Vedete Blog
Frumoasa, sexy si celebra. Elisabetta Gregoraci are intreg showbizul italian la picioare, mai ales dupa ce s-a maritat In Biserica Santo Spirito in Sassia din Rome in data de 14 Iunie 2008 cu renumitul Flavio Briatore. 
MAI POTI CITI