AMNA BIOGRAFIE Cristina Andreea Musat - Wiki „She Bangs” si „Esta Noche”

Scurt WIKI AMNA, solista care a facut furori în Spania si Polonia cu piesele „Tell Me Why” , „She Bangs” si „Esta Noche”.


biografie amna Cristina Andreea Musat vedete blog
sursa facebook.com
Cristina Andreea Musat, sub numele de scena AMNA, este o prezenta cu adevarat noncomformista in show-biz-ul romanesc.

Gasita si lansata de Tom Boxer, Amna si-a facut debutul muzical cu piesa „Tell Me Why”.AMNA si-a demonstrat pasiunea pentru muzica inca din copilarie, cand punea in scena adevarate concerte pentru prieteni si familie. Impulsionata de o energie greu de stapanit, AMNA s-a dedicat studiului muzicii urmand cursuri de pian si lectii de canto la liceul George Enescu.

"Pentru mine cariera primeaza în momentul de fata, am muncit foarte mult sa ajung aici. Anul trecut am luat trei premii, doua nationale, pentru cel mai bun debut, iar unul international: Best International Newcomer, în Polonia. Deci traiesc o frumoasa poveste de dragoste cu...muzica!", declara inca de la inceputul carierei, Amna.

In muzica sa si in spectacolele vibrand de energie, AMNA isi transpune in totalitate personalitatea. Puternica, implicata si deschisa catre tot ceea ce inseamna nou, AMNA este la inceputul unei povesti care se anunta a fi extrem de captivanta.

Cantareata se antreneaza zilnic, timp de o ora, pe aleile din padurea Baneasa. Amna isi ia si câinele cu ea, un ciobanesc german în varsta de un an, pe nume Spike, pentru a face si el putina miscare.

Catelul Spike a primit si un „rol" în doua videoclipuri de-ale sale, „She Bangs" si „Esta Noche".


VIDEO TUBE  „She Bangs" AMNA
MAI POTI CITI