Biografia Niels SCHNECKER - De la colonel la pilot de vanatoare,analize economice cu forta purtatorului de centura neagra in KUNG-FU

Are un nume complicat dar daca stim ca provine dintr-o familie de evrei atunci incepem sa intelegem. NIELS SCHNECKER  s-a nascut la BUCURESTI la 1 ianuarie 1960. Dupa mama sa capata cetetenie germana. De fapt daca tragem linie in prezent NIELS are 4 cetatenii: romana, germana, americana, israeliana.

Niels SCHNECKER Biografie Blog Vedete
NIELS SCHNECKER  are o viata la care altii viseaza. Si putini  de pe plaiurile mioritice ii pot face fata. Este cunoscator a 9 limbi straine. Tatal sau i-a explicat ca nu poate deveni medic. Cand era in ISRAEL a stat de vorba cu un om de afaceri care i-a explicat ce inseamna sa faci performanta in medicina. Cu regret si-a indreptat pasii spre facultatea de DREPT. Tatal sau a fost avocat. A avut o legatura speciala cu tatal sau care i-a lasat printre amintiri si povete pe care le urmeaza si azi cu sfintenie.

Ce limba prefera NIELS? Tatal i-a spus ca un om se simte cel mai bine atunci cand poate lesne numara banii,atunci se exprima coerent. NIELS considera ca AMERICA este casa lui, este tara care l-a invatat sa riste si a avut de castigat. Se exprima cel mai natural in engleza.


NIELS "si-a pus viata in joc" in AMERICA. NIELS iubeste adrenalina,practica sport si are mentalitatea omului care a trait o viata cat zece. Este fost pilot de vanatoare pe faimoasele F16. In prezent este colonel in retragere  al US.AIR FORCE.

Este unul din putinii romani care nu numai ca au stat in preajma unui presedinte american dar a si lucrat la CASA ALBA in  regimul lui RONALD REAGAN. Spune ca este reeganist 100% si pina la moarte va fi asa. Are o mare admiratie pentru omul care din actor a devenit un presedinte care a creat o gandire economica si a dat lumii politica REAGONOMICS. NIELS crede ca daca americanii ar fi reusit sa pastreze sistemul medical din vremea lui REAGAN acum americanii s-ar fi laudat cu cel mai minunat sistem medical
din lume.

NIELS este membru al PARTIDULUI REPUBLICAN.

ESTE UN OM DE AFACERI,ANALIST ECONOMIC care a vizitat peste 125 de tari. Se simte bine oriunde s-ar duce desi cunoaste si parti negative din tarile vizitate si nu le da glas. Lumea e mare si din FILIPINE, AFRICA DE SUS, MAREA BRITANIE,ISRAEL si STATELE UNITE, NIELS are experiente de viata". Pentru ca in orice colt al lumii ajungi, in orice circumstante tot ajungi sa afli lucruri necunoscute si sa inveti."

Ar fi putut sa se stabileasca in orice colt al lumii dar a ales sa se intoarca in ROMANIA.Tara asta in care "confuzia este ridicata la rang de arta"ii procura doza de adrenalina cat pentru 1000 de zboruri. Incearca pe cat posibil sa faca sa dispara mentalitatea romaneasca cu "lasa ca merge si asa".

Are un program incarcat dar fiind un om organizat isi imparte timpul judicios pentru afaceri ,placeri si viata de familie. Da, NIELS este casatorit cu o doamna speciala. Au impreuna un baiat care merge la scoala pe nume PATRICK.

Ce stiu prea putini oameni sunt nasii familei SCHNECKER. Nu o sa ghiciti nici intr-o mie de ani. Nasii familiei SCHNECKER sunt ANDREEA  IOANA ESCA si al ei sot ALEXANDRE ERAM.
NIELS a revenit in ROMANIA in anii 2000.

Niels SCHNECKER CV Blog VedeteNIELS are pareri pertinente despre aproape orice de la economie.politica,sport,afaceri.  E un privilegiu sa poti sa stai in preajma lui NIELS. Omul NIELS isi conduce cu mina de fier afacerile dar are si timp sa ii invete pe altii. Are in derulare un proiect pentru antreprenorii tineri. Desi la o adica NIELS i-ar sfatui sa plece in AFRICA DE SUD si sa invete tainele  meseriei in strainatate

NIELS crede ca generatia "N" va trai in Romania o democratie adevarata. Crede ca una din salvarile noastre este tocmai agricultura care acum este "pe butuci". Globalizarea este un lucru bun, sa credem in comunicare sa traim si sa luptam. Un om are doua variante spune NIELS. Ori se zbate lupta ori renunta.

NIELS si-a dorit sa devina microchirurg si din vreme in vreme traieste nostalgia acestei meserii pe care nu a putut sa o practice. Dar la pensie isi doreste sa se stabileasca in BORA BORA. Acolo va avea timp sa scrie o carte sau mi multe carti in care sa povesteasca tot ce a trait. Sa nu va maginati ca va vorbi si depre el.

Nu, pentru ca daca detesta ceva atunci este sa vorbeasca despre propria persoana. Noi credem ca este vorba de modestie. Si daca are atitea lucruri de povestit atunci asteptam vremurile cand va veni in tara si ne va spune cum e sa traiesti in BORA BORA.

NIELS a fost in vizita cu tatal sau in lagarul de la AUSCHWITZ si a ramas marcat de ceea ce a vazut acolo mai ales ca o mare parte a bunicilor si-a gasit sfarsitul in cumplitul loc.

NIELS a declarat ca daca ar fi sa isi puna viata sub o singura meserie atunci s-ar numi "TROUBLESHOOTING". Adica toata viata a cautat solutii. EL ESTE NIELS SCHNECKER -CAUTATORUL SOLUTIILOR .

NIELS este consultant profesor si nu in cele din urma om de televiziune. In fiecare dimineata in compania partenerei de prezentare SABINA IOSUB, NIELS SCHNECKER ne prezinta "PREVIZIUNILE ZILEI"
Si daca nu v-ati facut timp pina acum sa urmariti emisiunea sa va faceti! Aveti ce asculta si invata. Nu stim care este motorul energiei acestui om care face lucruri diverse in cel mai profesionist mod cu putinta.

Desigur exista si contestatari ai omului NIELS SCHNECKER care vin cu tot felul de teorii si rautati.  NIELS isi vede de viata pentru ca are multe lucruri de facut. Si ne ofera si noua o particica din timpul sau. Pentru orice tanar NIELS este un model de urmat. Vorbim de oamenii dornici sa invete cum e sa fii un leader.