BIOGRAFIA OANEI STANCU ESTE LA SECRET?

Am vrut sa scriem despre biografia Oanei Stancu, jurnalista de la Antena 3, care a parasit Realitatea TV alaturi de Adrian Ursu acum cativa ani.

Nu am gasit dupa 25 de pagini de Google,  nimic consistent privind cv-ul Oanei Stancu.

Nimic despre data de nastere a Oanei Stancu, despre studiile si biografia profesionala.

In general, Oana Stancu apare in diverse contexte legate de aparitiile ei ca prezentatoare TV sau ca jurnalista de investigatii.

De exemplu, Revista 22 scria in 17 februarie 2011: "Se umple tara de victimele lui Basescu. Ultima pe lista este jurnalista care doarme cu normele BBC rescrise de Vantu sub perna, Oana Stancu. Orele in care il pirjolea la foc mic pe Basescu au disparut din grila, asa ca Stancu are motiv de victimizare. Vezi doamne, Ghita ar fi inchinat steagul Realitatii noii puterii, iar magareata a picat pe ea si pe Ursu. "


biografie oana stancu blog vedete
CV secret Oana Stancu
Sau ziarul Adevarul din 29 mai 2099: " Ea (Oana Stancu n.r.)  modereaza emisiunea „Da sau Nu“, de luni pâna vineri, la Realitatea TV. Realizatoarei îi place atmosfera de la Realitatea, unde, la orice ora, oamenii sunt „pe baricade“. La plecare, dupa ce termina emisiunea, nu spune „Noapte buna!“, ci „Buna seara!“.


Si ca sa continuam in acelasi registru, in 16 februarie 2011 Evenimentul Zilei titra: " Adrian Ursu si Oana Stancu nu vor mai realiza emisunea "Ora de foc" de la Realitatea TV. Sebastian Ghita, managerul postului, a confirmat decizia de a renunta la emisiunea in cauza. Se pare ca decizia presupune o incercare de diminuare a influentei lui Sorin Ovidu Vintu asupra postului TV".


In rest o mare tacere online despre biografia ziaristei Oana Stancu de la Antena 3.


Asadar, daca stiti ceva despre biografia OaneiStancu, CV-ul ei profesional, despre wiki-ul personal al OaneI Stancu (daca este sau nu casatorita, daca Oana Stancu are sau nu copii etc.) nu ezitati sa ne scrieti pe blog.

7 comentarii:

 1. Sincer chiar nu vad nici o relevanta daca este sau nu casatotira, daca are sau nu copii, nici macar data nasterii nu este importanta. Interesant pentru mine este de ce o femeie accepta sa preia acest rol de ziarist de investigatie. Nu ca femeia ar trebui sa stea la cratita sau sa aiba grija de copii si camin. Dar sunt o sumedenie de activitati in care isi poate pastra feminitatea, sensibilitatea si naturaletea cu care a fost inzestrata de ...........Completati voi pe linia punctata mai departe.

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu are biografie publica pentru ca are o ALTA BIOGRAFIE !
  Si ofiterii Securitatii Statului komooist lucrau 'sub acoperire' in anii '50, cu alte nume si alte date biografice decat cele reale, ca sa prinda 'dusmanii de clasa'. Think again !
  'Moskova nu crede in lacrimi' si NU DOARME nici in 2012 !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Esti idiot amice vorba lui Caragiale.

   Ștergere
  2. Da de ce va intereseaza asa de arzator biografia unui ziarist profesionist care.si face f bine treaba ignorand amenintari sau cautari d.astea ca ale voastre?! Nu cumva vreti sa desfiintati un om, sa aruncati cu noroi, sa santajati?! Eu cred ca asta e!! Si, uite, muriti de oftica ca nu gasiti nimic, nimic!

   Ștergere
 3. In momentul de fata consider ca Oana Stancu este cea mai buna profesionista jurnalista din Romania,alaturi de Mihai Gadea,Radu Tudor,Adrian Ursu si Mircea Badea !!!/26 noiembrie 2014/

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai nevoie de consultatie neuropsihiatrica! :(

   Ștergere
 4. Mircea Badea este cel mai slab jurnalist.Nu face practic nimic,doar spune niste palavre. Norocul lui este ca are o emisiune dupa Gadea si astfel are audienta

  RăspundețiȘtergere

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Ne rezervam dreptul de a nu aproba comentariile care incalca politica noastra.