Andreea Marinescu Biografia Vedetei ProTV o mamica ce prezinta stiri matinale

Biografia Andreei Marinescu nu este o biografie pe care nu ai mai intalnit-o. 

Este biografia unei femei pentru care meseria si familia sunt lucrurile in jurul carora graviteaza viata ei.

Andreea Marinescu a lucrat multi ani ca reporter la PRO TV, iar de putin timp a trecut la pupitrul stirilor alaturi de Mihai Dedu.

Andreea Marinescu are un copil cu Paul Rosca, producator al rubricii Vremea de la Pro TV. "Paul este barbatul care mi-a adus cel mai mare buchet de flori pe care l-am vazut vreodata", spunea frumoasa reporterita despre sotul ei.

Corespondentul Stirilor ProTV ( pe atunci) , Andreea Marinescu, a adus pe lume un baietel pe 28 iulie 2009. Micutul Vladimir Dinu, asa cum parintii au decis sa-l numeasca, a venit pe lume prin nastere naturala, cu putin inainte de miezul noptii, ajutat de medicul Nicolae Suciu de la Maternitatea Polizu.


biografie andreea marinescu blog vedete
Unul dintre momentele pe care Andreea Marinescu le-a trait cel mai intens in perioada cand era reporter la Pro Tv a fost cel in care a convins un evadat sa se predea politistilor. A fost tensionant, pentru ca evadatul refuza sa se predea, refuza sa discute cu ea sau sa fie filmat si devenise recalcitrant si violent. L-a convins incet, încet si a cedat pana la urma. A fost una din marile multumiri si satisfactii pe care le-a simtit la sfârsitul unui material si la sfarsitul unei zile de munca.În timpul liber, Andreea are grija de florile ei, de gradina, se joaca cu Vladimir si îl asculta pe iubitul ei, Adi cantand la chitara. Asa se relaxeaza. Si mai face ceva: savureaza aproape o jumatate de ora in fiecare dimineata cafeaua in curtea casei, într-o liniste deplina, si se bucur de tot ce are pentru ca are toate motivele din lume sa se bucure.

Andreea Marinescu incearca sa duca un stil de viata cât mai sanatos. Incerca sa manance sanatos si pentru ca e vara nu e deloc greu. Alege sa consume salate multe si pepene rosu. Apoi are grija sa doarma, sa se odihneasca, pentru a putea face totul cat mai bine posibil. A treia regula a Andreei Marinescu este sa incerce sa zambeasca in fiecare zi, iar aici copilul si iubitul ei sunt cei care o ajuta in fiecare clipa.

Andreea Marinescu isi hidrateaza tenul si are grija sa foloseasca produse cosmetice cu factor de protectie solara. De la mama ei a invatat sa isi prepare singura mastile.

Andreea Marinescu o femeie care a invatat ca viata este plina de imprevizibil si ca momentele de liniste alaturi de cei dragi sunt clipe de fericire adevarata pe care nu trebuie sa le ratetzi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Ne rezervam dreptul de a nu aproba comentariile care incalca politica noastra.