Elena Roxana și Abi Talent iubire nebună între nepoata lui Salam si controversatul cântăreț

Cancan monden: Elena Roxana și Abi Talent se iubesc și nu se feresc să o arate!

Elena Roxana, nepoata Fănicăi Salam, a postat, recent, pe contul ei de socializare o fotografie în care apare alături de Abi Talent, ”regele Youtube-ului”.

Elena Roxana și Abi Talent se află într-o cameră plină cu jucării iar comentariul fetei pare unul cu subînțeles: ”Abi, ne-am luat casă” – la care a adăugat o figură zâmbitoare și o inimioară.

Prietenii online ai Elenei Roxana au reacționat imediat și au glumit pe tema postării: ”vă urez casă de plastic”... Totuși, nici unul dintre apropiații tinerei nu a părut să fie prea surprins de alăturare.

Elena Roxana si Abi Talent nou cuplu de indragostiti


Elena Roxana are 18 ani și este elevă la un liceu din Capitală. Ea este nepoată bună a regretatei Fănica, prima soție a lui Florin Salam.

Mai precis, Roxana Elena este fiica Danielei, sora Fănicăi. După moartea Fănicăi, Daniela a rămas în casa lui Florin Salam și practic i-a crescut pe cei doi copii ai surorii sale: Dani și Betty.

Tot aici a crescut și Roxana Elena, care este și astăzi considerată ca făcând parte din familia lui Florin Salam.

Așadar, Elena Roxana, nepoata prin alianță a lui Florin Salam pare că este pe cale să formeze un cuplu cu unul dintre cei mai controversați adolescenți din showbiz – Abi Talent.

Tânărul care a produs ”ravagii” în repetate rânduri în media, fiind extrem de comentat și comentând la rândul lui diverse persoane publice, se pare că ”atentează” către familia regelui manelelor.
MAI POTI CITI