"SUPRAVIETUITORUL" -Regizorul macho-man CATALIN CATOIU aka "TEAVA" sau biografia sentimentalo-profesionala a noului consilier de imagine al prim ministrului .RAzboiul dintre politica si showbiz

Am spus "SUPRAVIETUIRORUL" gandindu-ma ca onorabilul actor, regizor si cantaret roman a beneficiat de onoarea oferita de SERGIU NICOLAESCU  care i-a dat sansa sa apara intr-un rol episodic al filmului. Ex iubitul , sa nu spunem amantul desi i se potriveste mai bine, CATALIN CATOIU a stiut mereu ce vrea de la viata.

Fidelitatea in dragoste nu prea il caracterizeaza si gura lumii spune ca datorita temperamentului mai aprig blondina si serafica CATALIANA IONESCU aka JOJO l-a parasit in drumul aprope sigur  al altarului. Cel putin JOJO nu a indurat degeaba crizele de gelozie ale lui CATALIN zis si "TEAVA".

S-a plimbat prin ASIA si EUROPA inghitind cu greu escapadele amoroase ale iubitului. Nu inteleg ce o fi fost in capul domnului prim ministru M.R. UNGUREANu de l-a ales tocmai pe "TEAVA" drept consilier de imagine.

V-ati mirat si ati carcotit cu totii cand DAN BITMAN a vrut si el sa incerce politica cu degetul. Bine ca s-a oprit la timp si isi ocupa vremea cantand si realizand emisiuni, adica cam ce stie sa faca el mai bine.

Nu spuneti nimic de ANDREI GHEORGHE pentru ca nu putem face nici un fel de comparatie intre CATALIN CATOIU si realizatorul emisiunii de la MONEY CHANEL "OAMENI SI OAMENI"

CATALIN CATOIU a avut un mandat si pe vremea guvernului ROMAN si habar nu am ce realizari a avut. Cert este ca a fost cameraman in TVR inca din 1981... Tot la televiziunea publica CATOIU a fost si director de imagine. Deci aceasta experienta ii va folosi in mandatul guvernului 2012.

Catalin Catoiu in curand domnul consilier de imagine a regizat si filmat videoclipuri pentru nume mari din showbiz cum ar fi regretata cantareata LAURA STOICA, LOREDANA GROZA, IOAN GYURI PASCU sau SILVIA DUMITRESCU.

Nici telenovelele nu ii sant straine astfel,  CATALIN CATOIU ne-a onorat cu prezenta in

  • PACATELE EVEI 2005
  • LA BLOC 2006
  • OM SARAC OM BOGAT 2006-2007.
  • ANIELA 2009-2010
  • IUBIRE SI ONOARE2010-2011
  • PARIU CU VIATA 2021

Sa nu uitam ca stimabilul domn CATOIU a activat si in formatia PROGRESIV ABC si in prezent este membru al formatiei VH.2

Experienta si prietenia cu unele din vedetele show-biz-ului romanesc ii pot fi de folos in noua functie domnului CATALIN CATOIU. Poate regiza un clip cu frumoasele politiciene ale ROMANIEI.

Va crea un echilibru si va aduce aer proaspat cu aerele sale de macho-man si cu ochelarii pe nas. Doamnele. din GUVERN vor asculta o melodie , vor zambi cand pe langa ele va trece domnul consilier de imagine CATALIN CATOIU.

RAMAS BUN.,SHOW..BIZ si cantari, pazea vine specialistul in imagine gata sa faca din  oameni saraci oameni bogati, gata sa ne prezinte imaginea de primavara 2012 a guvernului. Cu un asemenea consilier specialist nu ne indoim ca ne va fi din ce in ce mai bine. Ramane sa-l privim pe CATOIU cum primeste numirea oficiala.

Pana acum si-a facut incalzirea urmandu-l indeaproape pe domnul ministru la intalnirile cu IMM-urile Sa te vedem CATALINE cati bani faci, adica de ce esti in stare!  Deocamdata spunem doar ca avem specialisti de imagine cu vasta experienta in show biz. Si cine stie poate o doamna politician te va gasi atat de cuceritor incat te va lua si de barbat. Asa drumul iti va fi deschis! Si atunci de ce ne mai miram ca ziarista IOANA POPESCU devoratoarea de fotbalisti vrea sa isi depuna candidatura la primarie alaturi de domn COLUMBEANU?
MAI POTI CITI