LAURA DIANA BOTA -WIKI - De la politica la pictoriale si stomatologie - BRUNETA UDREA DE SATU.-MARE

LAURA DIANA BOTA, presedinta femeilor din PDL SATU-MARE ne "LOVESTE" din nou cu un pictorial sexi menit probabil sa ii aline  dorul de ea sotului proaspat arestat si implicat in nu stiu ce afaceri neonorabile.

Modelul ardelencei este ELENA UDREA. De aceea LAURA DIANA BOTA a pozat imbracata in costum de piele si in rochii vaporoase.

Probabil ca DIANA LAURA are mult timp liber. Probabil in pauzele cand extrage cate o masea. politiciana se gandeste la binele femeilor din PDL.


Nu ne imaginam de ce femeile politician din orice partid tin sa fie procupate atat de mult de rochii, farduri si pantofi lucruri care se potrivesc mai mult actritelor sau cantaretelor.

Asa or gandi mai bine de la inaltimea tocurilor pentofiorilor JIMMY CHOO.

Doamna politician are cont pe FACEBOOK. Am aflat ca isi intretine  corpul mergand la sala si practica si ZUMBA.

Se uita cu drag la televizor si prefera REALITATEA-TV. Asculta muzica si ii adora pe CELINE DION, PAULA SELING, INNA si MICHAEL BOLTON..

Ce ar mai fi de spus?

Va suferi DIANA LAURA BOTA din pricina neajunsurilor?

Poate sotul va scapa teafar si astfel cardul pentru cumparaturi va fi si el liber.

 Ei, DIANA LAURA BOTA are tot timpul din lume sa capete experienta in politica. Si cand se va plictisi casele de moda si designerii ii vor oferi contracte.

Unei femei frumoase nu ii pot lipsi banii si nici ocaziile de a deveni cam tot ce i trece prin cap. Si politica este o bunarampa de lansare.
MAI POTI CITI