Valentina Ionescu Biografia Vedetei care o "iubeste" pe Andreia Raicu

Valentina Ionescu iubeste DIETA Andreei Raicu, desigur. 

Nu va ganditi la altceva... Valentina o admira pe Andreea Raicu pentru modul în care arata, iar sfaturile scrise de ea pe blog mi s-au parut atât de interesante încât le-am urmat.

De curând, cantareata Valentina Ionescu si-a schimbat stilul si a trecut de la muzica populara la genul house.

Artista de muzica populara Valentina Ionescu are acum o silueta de invidiat cu ajutorul dietei Andreei Raicu, însa în timpul sarcinii artista s-a îngrasat cu 30 de kilograme.

Dimineata Valentina a mancat alune de padure, migdale, caju, seminte de floarea soarelui, cereale de ovaz si iaurt degresat sau lapte de soia. La prânz a avut de ales intre supe de verdeturi, rosii, dovleac sau broccoli, plus o salata mediteraneana.

Seara, masa consta tot intro salata sau peste de ocean cu legume fierte.

În prezent, Valentina este dependenta de sport si îsi începe aproape fiecare zi în sala de fitness. Aceasta face exercitii cardio vreme de o ora, iar la vârsta de 37 de ani se lauda cu o greutate ideala de 50 de kilograme.

Scurt Wiki Valentina Ionescu

Valentina Ionescu s-a nascut in localitatea Carpenis, judetul Arges.

Din dragoste pentru folclor, cand a intrat la ASE Bucuresti, Valentina Ionescu a urmat si cursurile Scolii Populare de art unde a studiat cu regretatul violonist Mihai Muchie.

Muzica populara a Valentinei Ionescu reprezinta zona Argesului: de la doina, balada, hora pana la brau si sarba.

Pe langa reperrtoriul popular Valentina mai canta si romante si muzica de petrecere.

Acum Valentina Ionescu vrea sa cante si muzica de club.


Valentina Ionescu - Sapte vai si-o vale adanca VIDEO

Dupa tranzitia la muzica de club, Valentina a lasat portul popular pentru o tinuta mai cool, de oras. Întrebata care a fost motivul pentru care a trecut de la muzica populara la muzica de club, ea a explicat ca decizia ei are legatura cu tinenerii care nu mai apreciaza muzica populara.

Valentina Ionescu si-a propus sa introduca ritmurile folclorice si in preferintele tinerilor, motiv pentru care si-a shimbat si repertoriul, si imaginea. Acum canta piese ale celebrei soliste Maria Tanase, pe care le-a remixat singura.