POZE Iosef Constantin Sot Teo Trandafir

Evenimentul zilei tine cancanul zilei.


In premiera EVZ publica poze cu posibilul viitor sot al vedetei TV, TEO Trandafir.

Astfel jurnalistii de monden de la Evenimentul Zilei au aflat ca un fost jucator de rugby în vârsta de 43 de ani, care traieste în Franta, este alesul inimii lui Teo Trandafir.

Tot ei afirma ca surse credibile din apropierea lui Teo Trandafir spun ca alesul inimii vedetei este Constantin Iosef, un român stabilit în orasul Annecy, Franta.

Sa luam de bune atat pozele cu Constantin Iosef , cat si numele barbatului mosterios, dar sa stam un pic si sa ne intrebam in mod serios, cat de serioasa poate fi o relatie inceputa pe FACEBOOK?

Pe Facebook toate sunt bune si frumoase, si el si ea isi marturisesc idilic visele,  si  sperantele, convingerile si crezul despre idealul comun in viata si totul este roz pana cand ajung sa traiasca cel putin o luna ca si proaspeti casatoriti, apoi incepe calvarul emotional.

Incep sa iasa la iveala defectele fiecaruia de care nici unul nu a scris pe Facebook si incepe cancanul monden.

Oricum,vom afla peste putina vreme, dupa ce Teo Trandafir si Iosef Constantin au sa se casatoreasca , cum le merge si cine a avut dreptate.
evz.ro/detalii/stiri/exclusiv-acesta-este-alesul-inimii-lui-teo-afla-din-evz-cine-este-anonimul-care-in-24-de-972638.html