Moartea ii bate la usa lui KEVIN MC CALISTER adica pustiului vedeta fenomen MACAULAY CARSON CULKIN BIOGRAFIA VEDETEI

MACK este  numele pe care prietenii il folosesc cand vine vorba de cel mai cunoscut tanar actor si cel mai faimos de la SHIRLEY TEMPLE incoace. El pustiul minune va implini 32 de ani pe 26 august 2012. Este nascut in MANHATTAN, NEW YORK in 1980.

MACAULAY CARSON CULKIN este al treilea din cei 7 copii ai familiei  PATRICIA BRENTRUP si a lui KIT CULKIN. Copilaria lui MACK, MACAULAY, nu prea a fost vesela.

Pustiul  a inceput sa apara in filme la o varsta la care alti copii nu au decat grija jucariilor si a dulciurilor. Cred ca prietenul  de fapt fostul prieten MICHAEL JACKSON ar fi singurul in stare sa il inteleaga.

MACK l-a aparat pe MICHAEL la procesul in care fusese acuzat de pedofilie si a spus la proces ca aceste acuzatii sunt de-a dreptul penibile si aiuritoare. Da, a dormit intr-unul din dormitoarele lui MICHAEL, dar nu a fost nciodata atins  si nici hartuit de MICHAEL. In 2009 , MACAULAY participa la funeraliile marelui MICHAEL JACKSON.

Generatii de copii la-u iubit si il iubesc pe MACAULAY CULKIN si s-au identificat cu el in filmele "SINGUR ACASA si SINGUR ACASA2 - PIERDUT IN NEW YORK. An de an televiziunile din ROMANIA scapa de grija unui film interesant pentru vacanta si difuzeaza aceste doua filme care i-au adus recunoasterea talentului.

Atunci cand blondul MACK a castigat cat nici in vise nu gandesti, aprope ca si-a intretinut intreaga familie. In final certurile dintre cei doi parinti au dus la divort. Despre fratii lui nu stim mai nimic.

Abia implinise 18 ani si MACAULAY s-a insurat cu actrita RACHEL MINER . Mariajul a durat doi ani.
FEMEIA care si-a pus definitiv amprenta pe viata blondului MACK a fost actrita de origine ucrainiana. mult premiata 'lebada neagra" MILA KUNIS.

MACAULAY a iubit-o mult pe MILA Kunis si au stat impreuna 8 ani ceea ce nu e putin pentru  doi tineri actori talentati care traiesc in zbuciumatul NEW YORK.In 2011 cei doi s-au despartit amiabil si spun impresarii, au ramas mai departe simpli si buni prieteni. In vremea respectiva , impresarii au tinut cat au putut de mult ascunsa despartirea celor doi pentru a nu-i dauna MILEI KUNIS, care se afla in turneul de promovare pentru BLACK SWAN.

Despartirea de femeia iubita si faptul ca nu mai avea succes in profesie l-au aruncat pe MACAULAY intr-o puternica depresie. In prezent actorul arata  rau, a slabit. Nu mai mananca aproape deloc. Se hraneste cu antidepresive extrem de puternice. Sa fie la mijloc vorba si de droguri?

Tatal lui MACAULAY a acordat un interviu la NATIONAL ENQUIER, si a vorbit despre starea dramatica in care se afla copilul sau. Oare nu poate face nimeni nimic? Tatal a declarat cu durere in suflet ca MACAULAY mai are de trait doar cateva luni. WOW!

Si ce se asteapta? Sa vina televiziunile si sa dea anuntul mortii sale? Sa dea filme IN MEMORIAM MACAULAY CULKIN?

E drept ca in 2004 MACAULAY a fost arestat si condamnat la inchisoare pentru detinere de substante interzise. Parea ca depasise acea perioada. Apoi toata lumea  a inceput sa vorbeasca despre declinul carieri sale actoricesti. A facut o pauza si nu a mai aparut in filme in perioada  1998-2002.

Oare ce o face pentru nepotul favorit matusa actorului si ea actrita BONNIE BEDELIA? Voi intelegeti dragi fani de ce MACAULAY este lasat  sa moare de familie si prieteni?

MILA KUNIS vorbea la momentul in care ii era iubita foarte frumos despre MACK

"Suntem deosebit de discreti, ne place sa stam acasa , sa luam masa si sa ne uitam la filme..." MACAULAY CULKIN nu este asa cum cred unii. SUNT unii care  nu vor ca el sa aiba succes.

"... MACK imi gateste cina in fiecare seara, e cel mai inteligent baiat pe care l-am cunoscut vreodata. E dulce, istet, sensibil si cald..." Oare ce s-a intamplat cu MILA KUNIS de nu ii da o mana de ajutor fostului iubit?

Nu se ajuta prietenii la nevoie? Si? Unde sunt toti cei care se lauda ca il cunosc cel mai bine? De ce MACAULAY e singur, trist si depresiv? Lumea filmului este roasa de invidii, rautate si atunci cine sa il ajute pe MACK?
Pacat! Asa va exploda toata lumea cand MACAULAY CULKIN VA MURI.

Cum a reusit pustiul minune sa ajunga in situatia asta? Este tanar si cred ca ar mai avea multe de spus. Nu se gasesc oare niste regizori dispusi sa ii dea o mana de ajutor si sa ii resusciteze cariera?

E cumplit sa decazi dupa ce ani de-a randul ai fost idolul a generatii de copii! O ce bine ar fi sa il ajutam pe MACAULAY acum cat se mai poate! Sau nu mai este chiar nimic de facut? Sa ne pregatim ca in 3 luni, in vara adica, sa auzim de moartea lui MACAULAY CULKIN?

FILMOGRAFIA MACAULAY CULKIN
THE MIDNIGHT HOUR 1985
THE EQUALIZER1988
ROCKET GIBRALTAR 1988
UNCLE BUCK1989
JACOB S LADDER 1989
SINGUR ACASA1990
WISH KID 1991
ONLY THE LONELY1991
MY GIRL1991
SINGUR ACASA 2 - PIERDUT IN NEW YORK1992
DANGEROUS1993
THE GOOD SUN1993
THE NUTCRACKER1993
GETTING EVEN WITH DAD
THE PAGEMASTER1994
FRASIER1994
RICHIE RICH1994
PARTY MONSTER2003
WILL&GRACE 2003
FASTER HALL2004
SAVED2004
JERMALEMSKI SINDROM2004
ROBOT CHICKEN2005-2006
SEX&BREAKFAST2007
KINGS2009

MACAULAY CULKIN apare in 2001 si pe scena unui teatru londonez in piesa MADAME MELVILLE.
PRESTIGIOSUL VH1 l-a cuprins in topul 100 GREATEST KID STARS. MACK a ocupat locul 2 in acest top.

Tot locul 2 il ocupa in topul realizat de cei de la E- 50 GREATEST CHILD STARS.