Poveste de dragoste in pasi de dans-Biografia celui mai frumos cuplu de dansatori profesionisti- Familia ELWIRA DUDA si MIHAI PETRE

Frumoasa poloneza ELWIRA DUDA a mostenit dragostea pentru dans de la unchiul ei si el dansator.Toata viata si-a dedicat-o dansului sportiv si cantonamentelor riguroase. Asta a ajutat-o pe ELWIRA sa devina o femeie hotarata, rabdatoare pacifista si chiar o buna gospodina. Elwira habar nu avea ce avea sa ii rezerve vitorul. Nu avea habar ca tinarul care venise tocmai din Romania in cautarea unei partenere de dans pentru concursuri urma sa ii devina sot.

ELWIRA DUDA isi aminteste cu bucurie si nostalgie cum s-a last cucerita de MIHAI PETRE. "Era un dansator extrem de disciplinat si nu iesea din sala de antrenamente pana nu era pe deplin multumit". MIHAI PETRE era disperat sa isi gaseasca o partenera de dans si de aceea nu a dat multa atentie altor lucruri.

Nu avea cum sa nu remarce frumusetea blondei, gratia si delicatetea partenerei sale. MIHAI si ELWIRA au devenit parteneri de dans. Nu aveau cum sa nu ajunga campioni ai ROMANIEI , semifinalisti la CUPA MONDIALA si finalisti  la CUPA EUROPEANA DE DANS.

Petreceau multe ore la antrenament si incet incet au ajuns  si la primul sarut. Au hotarat sa se mute impreuna. Si asa din dragoste pentru dans dar si pentru MIHAI PETRE, ELWIRA DUDA si-a parasit tara si a venit in ROMANIA.Ceea ce a urmat a fost spectaculoasa nunta de la PALATUL STIRBEI unde alaturi de familii, prieteni si elevi de la Scoala de DANS plus toti dansatorii de la "DANSEZ PENTRU TINE" au petrecut si au dansat. Pozele de la nunta lor ii arata fericiti si asa au pastrat fericirea si in zilele noastre. Realmente nunta lor a fost de poveste.

Nu mai e nevoie sa spunem ca dansul mirilor a fost minunat si cred ca este destul de greu sa ii intreaca cineva la acest capitol. MIHAI si ELWIRA nu au gasit timp pentru un copilas dar e sigur ca isi doresc mostenitori.

In afara de SCOALA DE DANS MIHAI PETRE, de care se ocupa amandoi, ELWIRA gaseste timp sa isi rasfete sotul cu delicatese precum coltunasi cu branza dupa care MIHAI este topit.

Daca ELWIRA s-a ocupat de dans toata viata aflati si mirati-va ca sotul MIHAI PETRE nu a profesat niciodata dar este absolvent al  FACULTATII DE STIINTE POLITICE.

Atunci cand nu este ocupat cu filamarile pentru emisiunea DANSEZ PENTRU TINE, MIhai isi ia sotia si evadeaza fie in POLONIA unde de obicei fac sarbatorile de iarna fie in AMERICA.

Cuplul de dansatori sportivi profesionisti, ELWIRA SI MIHAI PETRE sunt o incantare. Sunt la fel de indragostiti ca in prima zi iar sa ii vezi dansand impreuna este un privilegiu rar.

Nu ai cum sa nu ii urmaresti vrajit de eleganta gratie si stil. Dar asta sunt elementele ce ii caracterizeaza.

Cred ca sunt cei mai frumosi din show-biz-ul romanesc si spuneti voi daca nu am dreptate. Isi vad de treburile lor si se feres de scandaluri. Nu prea ii vezi pe la evenimentele mondene. Pentru ca timpul este atat de pretios prefera linistea caminului lor.

Dam un 10 pe linie cuplului MIHAI si ELWIRA PETRE.!
MAI POTI CITI