PAVEL, ANCA, EVA, Si RITA- CEA MAI SIMPATICA FAMILIE- THE BARTOS FAMILY

PaveL BARTOS are o sotie frumoasa ANCA. Ei au impreuna doua minuni de fetite EVA si RITA. Ei sunt familia BARTOS. THEY ARE WONDER FAMILY! Aici isi incarca PAVEL bateriile dupa programul incarcat din saptamina.


Familia Pavel Bartos
Weekend-urile Pavel le rezerva familiei. Se joaca cu micutele si este responsabil in casa cu relaxarea.De unde a pornit PAVEL BARTOS de a akuns un actor, prezentator iubit de public? Privindu-l pe PAVEL realizezi ca nu se putea naste la BUCURESTI.

Are in el ceva molcom si cald. Privirea din ochi transmite seninatate si bucurie de a trai. De aceea amicul lui SMILEY spunea ca atunci cand este suparat si nu gaseste solutii la problemele ce il macina il suna pe PAVEL BARTOS. Si ca intr-o vraja problemele dispar.

Daca se va casatori  cu blonda LAURA COSOI atunci cu siguranta ANCA si PAVEL le vor fi nasi.Va puteti imagina un nas mai haios si o mireasa mai frumoasa? WOW ce petrecere va fi!

Pavel BARTOS a vazut lumina zilei la MIERCUREA CIUC in judetul HARGHITA la 20 ianuarie 1975. A absolvit Facultatea de TEATRU- UNIVERSITATEA BABES BOLYAI la clasa profesorului MARIUS BODOCHI.

Dupa absolvire joaca la TEATRUL DE PAPUSI "PUCK" din CLUJ NAPOCA apoi trece la TEATRUL NATONAL din  acelasi frumos oras. Ca sa schimbe aerul PAVEL activeaza  si pe la TEATRUL SATU MARE dar si la TEATRUL din TIMISOARA unde intra castigand concursul.

Ce parere aveti de TEATRUL MAGHIAR DE STAT "CSICKY GERGELY? Pavel nu a uitat ca are o gena de maghiar si de aceea trece si pe la acest teatru. Are chiar o colaborare cu OPRA ROMANA din TIMISOARA. Era o viata grea inainte de 90 pentru tinerii actori.

Plecau la locul de munca prin repartitie si numai ei stiau ce criterii stateau la baza alegerii tatrului unde aveau sa dea masura talentului de proaspeti actori. ERA saracie nu se gaseau alimente si se oprea lumina era frig cam tot ce am trait cu totii in acei ani nici lui PAVEL BARTOS nu ii este strain.

Dar PAVEL A REZISTAT si in 2001 prinde o colaborare cu TEATRUL ODEON. In acest an incepe si colaborarea cu televiziunea mai intai prin spoturi si reclame. Ajunge la TVR! unde prezinta un matinal ce a insesinat viata multora. BUNA DIMINEATA ROMANIA a devenit unul din matinalele favorite ale romanilor.

WIKI PAVEL BARTOS
Emisiunea CASATORIE IN DIRECT de la PRO-TV ii aduce misiunea de co-prezentator. In 2004 PAVEL BARTOS intra in lumea telenovelelor. Avea sa isi faca prieteni dragi precum CABRAL

Spuneti-mi ca nu v-a amuzat cuplul BARTOS-CABRAL primul in rol de asistent iar cel de-al doilea in rolul unui tip bogat si indragostit.

"IUBIRE CA IN FILME"," NUMAI IUBIREA", "PACATELE EVEI"", ANIELA  sunt telenovelele in care PAVEL si-a adus contributia la succes.

Filmografia PAVEL BARTOS cuprinde filme precum:
HAPPY FEAT 2- MUMBLE DANSEAZA DIN NOU, THE PRINCESS AND THE FROG, HO HO HO unde ii da replica lui BANICA JR., AMEN.

PAVEL BARTOS a participat de-a lungul vremii la mai multe work-shop-uri inTimisoara. TG-JIU sau MILANO.

Perfectionist si meticulos in pregatirea roluriloe in teatru minunatul PAVEL BARTOS accepta sa poarte un costum greu de 13 kg in piesa de teatru NATURA MOARTA CU NEPOT OBEZ.

Personajul are in piesa 170 de kg si PAVEL trebuia sa suplineasca kg in minus si de aceea tot spectacolul poarta cu el costumul greu de 13 kg. Vi se pare ca este un lucru usor?

Cu amuzament PAVEL povestea ca la primul spectacol s-a schimbat in costum in cabina lui de la etaj si pina sa ajunga in scena nu mai incapea pe usi astfel incat a fost necesar sa se scoata usile.

PAVEL BARTOS face parte din echipa ROMANII AU TALENT. Face. echipa cu prietenul SMILEY si ne aduce la fiecare editie buna dispozitie. Se pare ca multi talentatul BARTOS face totul cu pasiune si suflet. Si acest lucru se vede.

Acasa il asteapta calura familiei si iubirea ANCAI. Fetitele EVA si RITA sunt topiti dupa tati si cel putin frumoasa EVA se pare ca ii mosteneste talentul. Sa vedem daca tati PAVEL o va lasa sa imbratiseze cariera de actrita.

THE BARTOS FAMILY ARE SO SO CUTE!!!
MAI POTI CITI