ANDREI ARADITS . jurat in viitoarea emisiune alaturi de OZANA BARABANCEA, ANDREEA BALAN si AURELIAN TEMISAN-WIKI

Nu va e drag de managerul din reclama cu dragalasa fetita ce vorbeste cu spiridusul? Nu-i asa ca ati putea jura ca el este tatal fetitei?

ANDREI ARADITS este un actor fermecator caruia nu ii este teama sa recunoasca ca este pe jumatate ungur. Cine este atent la numele lui de familie intuia ca doar nu o fi  chinez. E bine daca el nu are probleme cu minoritatile si crede ca este o prostie sa judeci oamenii dupa natie sau religie.

Nici el nici actuala sotie ANDREEA nu dadeau mari sanse legaturii lor. Dar uite ca lucrurile nu au stat asa.
ANDREI si ANDREEA s-au castorit si au si un baietel scump foc pe care il cheama ERIC.

Amandoi se ocupa de micut si isi impart cu drag sarcinile gospodaresti. Andrei e foarte priceput si nu a stat pe ganduri cand a venit vremea de schimbat scutece. Acum baietelul are 2 ani.

ANDREI ARADITS s-a nascut la BUCUREST la 18 decembrie 1973. A terminat UNATC - I. L. CARAGIALE la clasa profesorului FLORIN ZAMFIRESCU in 1996.A debutat pe scena Teatrului EVREIESC DE STAT si a ramas pina in 2002. Atunci s-a hotaray sa joace si pe scena TEATRULUI BULANDRA iar din 2011joaca la TEATRUL NATIONAL BUCURESTI.

Ii plac actorii PETER O TOOLE si SHIRLEY MC LAINE. Scriitorul preferat este MARK TWAIN. L-am putut vedea in piese ca: GOLEM
CABARET, SCRIPCARUL PE ACOPERIS, TRANDAFIRII ROSII, THOMAS A BECKET, HAMLET, DOMNUL SI DOAMNA OVAL, CUM SE FACE,IN FAMILIE, UN LOC PENTRU CEI VII.

Colaboreaza cu regizori titrati precum CATALINA BUZOIANU, ANDREEA VULPE< sau TEO HERGHELEGIU ce fac parte din galeria regizoarelor tinere si talentate.

Ii da o mana de ajutor lui DORIAN BOGUTA si apare si in scurt metrajul 10 care participa la CANNES la sectiunea scurtmetraje. in 2010.

Pe ANDREI ARADITS l-am vazut si in telenovele: NUMAI IUBIREA, NARCISA SALBATICA. joaca si in seriale TV in  MAFALDA DI SAVOIA.

CONTRATIMP,RESTUL E TACERE sunt alte filme in care apare.

E uimitor pentru unii cum un actor poate fi interesat de globalizare si de toata realitatea lumii nebune in care traim. ANDREI ARADITS crede ca globalizare este un lucru bun. "Vom vorbi cu totii aceeasi limba vor disparea toate aceste aberatii legate de natii, religii etnii."

"FERICIREA E O CHESTIUNE DE OPTIUNE NU DE CIRCUMSTANTA. DACA AM BAGATELIZA PROBLEMELE DE ZI CU ZI AR FI MULT MAI BINE"

"AVEM PREA MULTE ASTEPTARI DE LA LUCRURILE MATERIALE SI NU AVEM ASTEPTARI DE LA LUCRURI PE CARE NU LE BAGAM IN SEAMA DAR CARE AR ADUCE SURPRIZE NEASTEPTATE SI FRUMOASE".

ANDREI ARADITS este actorul talentat ce cauta solutii si nu se teme sa isi gaseasca fericirea intr-o tara care nu ne mai ofera nici macar sperante.  Sa-l urmarim pe ANDREI ARADITS.

MERITA! Si sa vedem cum se va descurca in calitate de jurat in noua emisiune. Nu va spun titlul sa fie o surpriza. ANDREI ARADITS e oricum o surpriza placuta pentru doamne si domnisoare. Si sa nu uitam ca va imparti masa juratilor cu alt sarmant AURELIAN TEMISAN si doua doamne OZANA BARABANCEA si cantareata dansatoare ANDREEA BALAN..
MAI POTI CITI