Treceți la conținutul principal

MONDENII revin pe PRIMA in acesta seara cu un nou sezon in care inaugureaza comedy-bar un nou gen de comedie

Mondenii sunt de multe sezoane sinonimi cu buna dispozitie a sufletelor noastre prea negre de facturi si probleme bancare. Mondenii au pastrat televiziune si tot la PRIMA TV ne dau intalnire asta seara 19 martie 2012 pentru un nou sezon.

daca tot a venit primavara ei s-au  gandit sa isi schimbe lookul, Au renuntat pentru totdeauna la parodie si vin in fata noastra cu un nou tip de comedie care se cheama comedy-bar. Acest tip de comedie ii vor pune la incercare si vor scoate la lumina cele mai bune calitati ale lor.

Mondenii si-au tras bar! Sunt antreprenori priceputi si pentru ca au simtit nevoia de a intari echipa i-au cooptat alaturi de ei si pe ALEXANDRU BOGDAN si  BOGDAN COTLET din tabara. TVR 1.


Cine credeti ca va sosi primul in barul MONDENILOR? Nimeni altul decat cel mai fericit proaspat viitor tatic de baiat, PEPE aka IONUT PASCU cel mai latin lover din Romanica.Cum se vor decurca cu un asemenea nu ne ramane decat sa aflam diseara.Cum altfel decat urmarindu-i pe MIRELA ZETA, ANDREEA GRAMOSTEANU, ANGEL POPESCU, si proaspat venitii in echipa ALEXANDRU BOGDAN si BOGDAN ALEXANDRU. Pe scurt MONDENII. formula 2012!

Mirela Zeta Mondenii
BOGDAN COTLET a fost coleg de scoala cu ANDREA si MIRELA deci ii stia pe MONDENI de multa vreme. Iar cu ANGEL POPESCU este coleg la TEATRUL de COMEDIE. Crede ca  posibilitatea de a fi actor si chiar scenarist il bucura si il onoreaza. S-a integrat rapid in echipa si acum vrea sa isi aduca aportul la succesul noului sezon.

ALEXANDRU BOGDAN crede ca noul sezon MONDENII e un proiect ambitios, indraznet si misto. Se renunta la scheciurile cu poveste separata si va intra in scena o poveste unitara care va ingloba tot
Va fi promovat umorul destept, pentru ca spune BOGDAN lumea s-a saturat de comedia de tv.

MIRELA ZETA si ANDREAA GRAMOSTEANU sunt doua veterane ale emisiunii. Dar talentul lor a ramas la fel si chiar fetele simt ca revin cu forte proaspete. Alaturi de ANGEL POPESCU si cei mai noi membri spera sa ne faca sa ii urmarim editie de editie. Sa nu spunem nu inainte de a-i vedea la lucru.

Le uram succes si sper sa radem cu pofta! Bine ati revenit MONDENII!!! Ne- fost dor de umorul vostru! Ce parere are oare fostul lor coleg MIHAI BENDEAC? Oare MONDENII vor sa ii ia fata? Voi ce ziceti?