DANA NEACSU aka DJ-ita care mixeaza libera de sutien face scandal acuzandu-l pe DJ DARK de furtul piesei LIKE A BOMB

DANA NEACSU alias DJ-ita DJ HARRA , oltenca fierbinte care l-a impresionat si pe STEVEN SEGAL mare amator de femei. arunca cu noroi in DJ. DARK. Motivul vorbelor urate si chiar a injuraturilor proferate  asupra dj-ului il constiutuie piesa "LIKE A BOMB".

DJ HARRA spune ca piesa ii apartine si ca a urcat-o pe net de unde "nesimtitul" asa zice ea, i-a luat domne piesa fara sa intrebe si fara sa zica macar mersi fain.

HARRA cica s-a saturat sa fie luata de proasta pentru ca tace si din prea mult bun simt ce are nu zice nimic . Dar gata s-a terminat. O sa il puna ea la punct pe cel care il credea prieten si care nu are caracter. Si unde mai pui ca cei doi luau masa impreuna si erau asa prieteni. .Ori asa ceva nu se poate.


Sa fi intrat in pana de inspiratie biata dj-ita care aprope ca iti starnea mila pe vremea cand era cica "putin insarcinata. Nici lui LIVIU VARCIU nu i-a mai trebuit! Or fi vazut masculii ca e prea mult deranj cu ea chiar si pentru un "one night stand"?

Pai merita? Nici statutul de amanta nu poate sa intre in calcul cu o asemenea femeie. Sa stiti ca DJ. HARRA avea samanta de scandal de "mica".

Pe vremea cand pretendentele se luptau la emisiunea  INELUL. CU DIAMANT" pentru inima unui bogat si frumos barbat. HARRA a fost cat pe ce sa o ia la bataie pe SORANA de la ex ASIA.

Motivul principal il consstituia CLAUDIU PATRASCU craiul carismatic de Dorobanti exul Soranei pe care HARRA incerca sa il prinda in mreje. A incercat HARRA sa spuna si ca SORANA e cea care vorbise cu producatorul emisiunii pentru a fi data afara.

Degaba a incercat sa spuna HARRA cum ca SORANA este doar o infatuata ce traieste de pe vremea cand canta in AIA. Cica doar copilasii puteau sa le placa  si sa le asculte melodiile. Totusi sa pastram proportiile!

Pe vremea cand ASIA umplea de incantare suflarea barbateasca cu ale lor fustite si "garsoniere" DJ HARRA era fix o nobody.

HARRA e doar mai tanara si de aceea sa zicem ca are acum tupeul tineretii dar nici chiar 20 de ani si ceva nu mai are. Dar ce nu a facut DJ. ita , a stat nemancata 6 zile pentru a slabi. Va vine a crede? COME ON nu ne-am nascut cu totii de ieri! Cum se face ca in ultima vreme orice ar face barbatii ii dau DANEI NEACSU, DJ-ita HARA tot 'delete, delete'?

Unele din cele mai cunoscute melodii ale dj-iei sunt: BREATH, OCHII TAI, melodia lui VARCIU, si acum melodia LIKE A BOMB"

Nu credeti ca ar trebui ca DANA NEACSU sa incerce sa mixeze putin mai incolo prin MAROC, GRECIA sau SPANIA? Sa incerce ca oricum nu o va baga lumea in seama. Ce credeti ca a fi dj-ita de succes e usor?

Nu , nu e usoe , este o concurenta acerba si deja primele locuri ale podiumului 1, 2,3 sunt luate de 3 rusoaice si frumoase si care manca muzica electro pe paine. Pai ce iti mai ramane de facut mai DJ0ita de ROMANIA? Da-i inainte cu tupeu ca la scandaluri te pricepi mai bine ca la mixat.

Numai ca vezi ca orice nas isi are nasul. Nu v-ar placea ca DANA NEACSU aka DJ HARRA sa se ia de SIMONA SENSUAL sau de SIMONA TRASCA aka PAMELA de ROMANIA? Macar asa ar fi un meci interesant pentru barbati!

Ce zici DJ HARRA, te bagi?
MAI POTI CITI