Wiki-ul DJ-ITEI care a innebunit lumea cu show-rile ei, DJ AFFECTA prima femeie cara a lucrat cu SERATO SCRATCH

Rusoaica ANIA AFFECTA este DJ-ita AFFECTA cea mai populara dj-ta din RUSIA. Posesoarea unui  corp ce emana o sexualitate dezinhibata, ANIa a innebunit lumea cu show-urile ei.

S-a mutat la ST.. PETESBURG in 2004 si acesta este momentul de inceput al stralucitei cariere a ANIEI Mixeaza cu mult talent muzica electro, electric house, minimal. Are un simt deosebit al publicului. Apropiatii spun ca este detinatoarea unor calitati deosebite din moment ce reuseste sa aduca publicul in extaz la fiecare show al ei.


In 2008 a fost declarata cea mai sexi dj-ita. Show-urile ei sunt condimentate cu o trupa de dansatori ce i-ar face pe dansatorii lui EDI STANCU sa para doar niste incepatori.

 ANIA AFFECTA are talent in organizarea de evenimente si petreceri cu tematica. Sloganul preferat al blondei este "FETISH IN THE WORLD".

Acesta este si numele celui mai nou show al sau. Apare alaturi de un duet de dansatoare numit MERCEDES DANCE.

DJ AFFECTA lucreaza la un nou album. Una din melodii se numeste  NIGHT CLUB RACING CLUB. ANIA iubeste cele mai noi tehnologii pe care incearca sa le cunoasca si sa cucereasca publicul cu ele.

Este prima femeie care a lucrat cu SERATO SCRATCH. Nu-i usor pentri o fata sa duca un echipament ce cantareste 20 de kg dar ANIA nu are de gand sa se dea batuta.

Isi continua drumul si viata i se pare frumoasa. Si-a incercat norocul si in calitate de cantatreata dar presupunem ca meseria de dj-ita i se potrveste cel mai bine.. Vedeti orice meserie are un top al performerilor si DJ AFFECTA este una dintre profesioniste. Si in acest context, nu vi se pare ca a noastra DJ HARRA, este doar o parodie?

ERASURE LOVE TO HATE

AFFECTA and HOUSEBOY REMIX sau

FISHERPOONER-NEVER WIN ... sunt doar cateva din melodiile de succes ale DJ ANIA AFFECTA.
Ce ti-e DOMNE cu fetele din ziua de azi! Au ajuns sa faca performanta in domenii care apartineau doar barbatilor. AVEm in lume DJ-ite femei bune si foarte bune. In toate sensurile.

Merita sa incercam sa ascultam muzica mixata de ANIA AFFECTA si ar fi potrivit daca i-am putea vedea un show sa ne dam si noi seama cam cu ce se maninca meseria asta. Si cat de departe suntem  de lumea adevarata care evolueaza si performeaza.
MAI POTI CITI