CONCERT ANIVERSAR 15 ani - TRUPA de rock "VITA DE VIE" si ADI DESPOT slabiciune pentru reporterele "blonde".

springfarma.com
Trupa de rock VITA de VIE si "despoticul" solist ADI DESPOT ne invita la aniversarea a 15 ani a trupei. joi 15 martie 2012 la Bucuresti.

Biografia lui ADI DESPOT se lega ca timbrul de scrisoare de VITA DE VIE. Adi a iubit rock-ul de cand se stie.

Adi Despot s-a nascut la FELNEAC in jud ARAD la 21 martie 1976. Sosit in capitala se indreapta spre sectia de PEDAGOGIE a UNIVERSITATI DE MUZICA DIN BUCURESTI. Dupa primirea diplomei , ADI DESPOT pleaca o vreme in KOLN pentru a se inscrie la SAE adica SCHOOL OF AUDIO ENGINEERING.

Pleaca cu diploma in buzunar si trece o perioada prin SCOALA VEDETELOR lui TITUS MUNTEAN. Din 1997 se alatura celor de la trupa VITA DE VIE. Obtine  premiul  de debut cu ocazia lansarii primului album RAHOVA.

Urmeaza FENOMENAL, 1999 EXTRA, 2001, DOI 2002, EGON 2007, FETISH 2010. Colaboreaza cu PARAZITII la melodia SHOOT YOURSELF. Isi trece in palmares si Premiul pentru cea mai buna trupa rock si premiul pentru cea mai buna piesa rock.

Un alt premiu este pentru album de rock alternativ in 2001- EXTRA.In 2002 VITA de VIE formeaza Vd V music - primul studio audio-video. Se casatoreste cu LISA si au o minune de fetita MAIA.

Adi DESPOT se implica in drepturile artistiloe si este membru activ in CREDIDAM. ADI DESPOT are timp si de blogul personal, reuseste sa imbine viata de artist cu cea de familist. A ramas in folclor modul in care ADI DESPOT a injurat o reportera usor beata si extrem de "BLONDA". Cei ce vor sa se amuze nu au decat sa caute interviul cu pricina.

Matematica si limba romana nu sunt prietenele fetelor ce cred ca a fi reporter e o meserie de huzur in care te relaxezi in compania artistilor. Dar lui ADI DESPOT nu ii sufla nimeni in cioarba. Este intransigent cand vine vorba de muzica, concerte, turnee. Asa dur cum este acasa MAIA este  cea care face ce vrea din tati.

Ne aducem aminte si ce scandal a facut ADI DESPOT si pe buna dreptate atunci cand din cauza conditiilor, mai bine zis a pericolelor ce se tin la orice colt de strada MAIA fetita lui era sa moara. Atunci ADI chiar vroia sa plece din tara.

S-a linistit si drept dovada peste cateva zile le face surpriza fanilor rockri un concert aniversar 15 ani -VITA DE VIE. Pentru 21 martie cand isi va aniversa ziua noi ii uram LA CAT MAI MULTA MUZICA BUNA si LA MULTI ANI ADI DESPOT! Are limba ascutita dar muzica lui ADI insufleteste inima rockerilor adevarati.

<