WIKI LARA FABIAN -CONCERT LA SALA PALATULUI. BIOGRAFIA UNEI STELE A CANTECULUI

Scurta Biografie: LARA FABIAN este cantareata, compozitoare, actrita,si dansatoare. Pe numele ei real  LARA SOPHIE KATY CROKAERT. A vazut lumina zilei la 9 ianuarie 1970 in  localitatea ETTERBEECK in Belgia. In prezent are cetatenie canadiana. Este o femeie atragatoare ce isi poarta cu mandrie cei 42 de ani. Din 2007 micuta LOU ii lumineaza viata. LARA FABIAN vine in acest sfarsit de saptamana la BUCURESTI pentru un minunat concert la SALA PALATULUI.

Parintii o sicilianca, profesoara de literatura si tatal un chitarist flamand renumit pentru colaborarile cu PETULA CLARK i-au indrumat pasii fetitei lor careia i-au  dat numele dupa personajul feminin al filmului DR JIVAGO...

LARA a stiut ce vrea sa fie de la o varsta frageda iar pasiunea pentru muzica o face sa devina la numai 8 ani studenta a CONSERVATORULUI REGAL din BRUXELLES.

Lara marturiseste cu bucurie ca drumul in viata i-a fost calauzit de mentori precum  BARBATA STREISAND, muzica clasica si legendara trupa QUEEN.

Lara este daca nu stiati licentiata in DREPT avand ca specializare criminalitatea infantila. Probabil ca ar fi putut performa si ca avocata dar ea a ales muzica. Canta cu usurinta in engleza, franceza, italiana, spaniola,. A avut sute si mii de concerte pe toate scenele lumii. A participat la EUROVISION editia care s-a tinut la DUBLIN.

Colaboreaza cu diversi compozitori iar premiile si tilurile castigate ocupa o mare parte a CV-ului ei. Este moderne si actuala. Asadar nu se putea ca LARA sa nu aiba un site . Aici vorbeste cu fanii si le vorbeste despre muzica , concerte si cele mai noi evenimente din viata sa.

A fost de multe ori comparata cu CELINE DION Muzica ei te incanta si o data ce ai ascultat-o ii devii fan etern. A scris cantece si pentru alti cantareti ca CHIMENE BADI, DANIEL LEVI.

In 1991 albumul intitulat chiar LARA FABIAN se vinde in 100 000 de exemplare. LARA are o sensibilitate care nu se poate descrie in cuvinte. Doar ascultandu-i albumele te trezesti indragostit de munca ei. Si iti place atat muzica , femeia si artista LARA. TOUTES LES FEMMES EN MOI este un omagiu adus femeii.

Cate femei indragostite si dezamagite in dragoste nu i-au ascultat albumele... Am putea spune ca muzica LAREI e ca o terapie.Lara FABIAN are albume in limba franceza, in engleza si altele, alte albume.

Albume in franceza
LARA FABIAN 1991
CARPE DIEM 1994
PURE 1996
NUE 2001
9-2005
TOUTES LES FEMMES EN MOI 2009

Albume in engleza
LARA FABIAN 2000
A WONDERFUL LIFE 2004
EVERY WOMAN IN ME 2009

ALTE ALBUME
LIVE 1999 LIVE 2002
EN TOUTE INTIMITE 2003
UN REGARD 9, LIVE 2006
MADMOISSELE ZHIVAGO2010
BEST OF LARA FABIAN

LARA FABIAN a cantat alaturi de JOHNNIE HALLIDAY "REQUIEM POUR UN FOU" Compozitorul MARC LERCHS compune melodii in memoria si ca un omagiu pentru DANIEL BOLAVINE. CIne pute sa interpreteze mai bine ca LARA FABIAN. De aceea LARA cunoste succesul la scena deschisa si recenzii favorabile cu "L AZZIA EN PLEURES"," IL Y AVAIT"

JE SAIS este o alta melodie a LAREI. ASA, CA  ati fi chiar neinspirati sa nu mergeti sa o vedeti concertand pe LARA FABIAN la SALA PALATULUI.

LARA FABIAN este o STEA . Si a venit pe la noi sa ne lumineze si sa ne aduca caldura si vibratia cantecelor ei. BRAVO., LARA!!!
MAI POTI CITI