Anca Neacsu Biografia unei vieti intime tumultoase - FOTO

starshiners.ro
Anca Neacsu, fosta componenta a trupei A.S.I.A., a primit deja inelul de logodna de la iubitul ei si urmeaza sa se casatoreasca.

Insa ultimele stiri aparute in ziare mondene, spun ca Anca Neacsu si-a cladit fericirea pe suferinta altei femei. 

Wiki Anca Neacsu ex-Asia
Astfel Anca este acuzata de fosta sotie a logodnicului turc ca i-a spart casa.

Anca Neacsu este fosta componenta a trupei A.S.I.A. si fotomodel de succes.

Fosta sotie a turcului Serkan Yaman a trimis pe adresa redactiei CANCAN o scrisoare in care a inserat o serie de detalii picante .

Aysegul Durak o acuza pe cantareata Anca Neacsu ca i-a spart casa si ca a smuls un tata de langa fetita lui bolnava si, mai mult, l-a determinat sa divorteze santajandu-l cu o serie de filmari care i-ar fi pus viata profesionala in pericol.

Anca insa a declarat ca: "Eu nu am spart nicio casa! Niciodata! E drept ca Serkan era casatorit cand l-am cunoscut, dar se chinuia sa divorteze de doi-trei ani... Mi-a povestit ca avea o viata de familie nefericita, o sotie care facea crize de isterie, spargea vase si fugea de acasa cu copilul...."

In fost trupa ASIA, Anca era responsabila cu bancurile, Sorana era "copilul" trupei, cea mai zapacita, Irina era cea mai serioasa, iar Anemona, romantica si tacuta.

Primul album l-au lansat pe 18 decembrie 1999 - "A.S.I.A.", iar "Inima mea" a devenit in scurt timp un hit, intrand in topul romanesc al anului 2000.


Ank Neacsu& Mc Robinho Noah VIDEO