Viziru Lucian "toarna gaz pe foc " in capul lui Costi Ionita

Scandal Viziru Costi Ionita


Fostul solist al trupei "GAZ PE FOC", si fostul actor de telenovele, LUCIAN VIZIRU face spume. Viziru arunca cu laturi in Costi Ionita. Motivul scandalului iscat de Viziru este legat de faptul ca a fost respins la preselectiile pentru EUROVISION 2012 in beneficiul lui Costi Ionita.

Viziru se credea indreptatit sa mearga el mai departe. Imi aduc aminte cand vorbea de sicaitorea femeie Tania Budi sau de cei de la ACASA_TV. Impulsiv mai esti Vizirulr. Pana una alta Costi Ionita este vorba lui Moga mai sus tot mai sus.

Are cu ce sa lauda. Asa manelist cum il consideri tu este mai elegant in vorba si atitudine. Auziti ce a putut spune Viziru ca pe Costi nu il ajuta fata si de aceea jurilu format din reprezentantii celor mai importante case de discuri au votat Mandinga. Cica primeaza banul. Inchide cu :" Prost am fost ca m-am inscris"

Asa zicem si noi mai stai pe acasa VIZIRU! Eu cred ca barbatii au un alt mod de a rezolva  situatiile cauzatoare de discomfort. SA NE BATEM IN VOCI SI IN POPULARITATE!

Cati il apreciaza pe Costi Ionita, si cati ar vota cu tine Lucian? Costi Ionita nu a dat. deocamdata atentie vorbelor defaimatoare. El tace si face ceea ce dovedeste mult mai multa intelepciune.

Ce legatura sa fie intre fata unui cantaret si vocea sa? Mergem la EUROVISION 2012 pentru a castiga publicul cu o echipa, cu o melodie, cu dansul. Sa fie Costi Ionita putin mai frumos ca dracul?

Nu am spune daca ne uitam cu ce femei a umblat sau umbla Costi. Recent s-a intors din Tenerife unde a fost insotit de frumoasa CELIA al carei impresar este. Tu ce ai facut VIZIRU de la ultima telenovela? Ai impresia ca doar frumusetea unui barbat conteaza intr-un concurs?

Maine se zice ca ar veni primavara si asta e sezonul de scandaluri? Am crede ca lipsa soarelui la Bucuresti  i-a cauzat grav  "VIZIRULUI" i-o fi cazut un turture de gheata in cap.? Sau nici venirea martisorului sau caldura oferita de o familie compusa din sotie plus copil sa nu reuseasca sa iti ostoiasca dorinta de a fi in centrul atentiei?

Augustin Viziru fratele mai mic e cu mult mai bun simt decat tine. De aceea si relatiile intre frati sunt cam reci. O stii Augustin ceva.

 LUCIANE, revino-ti! Conul de umbra in care ai intrat cam demult se prelungeste daca nu iti revizuiesti atitudinea. Sau poate nu ai invatat ca in viata castigi dar mai si pierzi?

Cu siguranta tu nu ai invatat sa pierzi. Te contrazici de la o vorba la alta. Prima data ai fi vrut sa canti la EUROVISION 2012, apoi revii" MAGISTRAL" spunand ca ti se rupe o la o  vorba DRAGUSANCEI de Eurovision?

Vrei doar sa se vorbeasca frumos de tara ta? De cand patriotismul se traduce prin   porci? Sunt vorbele tale! Tu spui ca ai fi vrut si sa stai alturi de porci, orice numai sa fie ROMANIA bine vazuta?

Pana la urma cineva va merge la EUROVISION 2012 dar ar trebui sa ne intrebam pe ce loc va reusi Romania sa se califice. Esti mai tare ca TRAISTARIU sau Luminita Anghel, VIZIRULE?.