Irina Shayk biografia unei vedete ce nu mai e la inaltimea lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo si modelul Irina Shayk (FOTO) nu mai sunt pe aceeasi lungime de unda, scrie ”A Bola”, cel mai important ziar sportiv din Portugalia.

Se pare ca Ronaldo i-a reprosat iubitei sale Irina , ca se arata lumii semi-dezbracata in pictorialele pe care le realizeaza in ultima vreme.

Irina Shayk in varsta de 26de ani  si Cristiano Ronaldo tot 26 de ani) formeaza un cuplu din primavara anului 2010. Sunt doi tineri frumosi si de succes care planuiau sa faca nunta cat de curand.

Biografie Irina Shayk
Nascuta in ianuarie 1986, in Yemanjelinsk, un orasel de 30.000 de locuitori din sud-vestul Rusiei, modelul rus al carei nume real este Irina Shaykhlislamova, a fost influentata in permanenta de mama sa, Olga, profesoara de muzica.

La un moment dat frumoasa "felina" de 1.78 m inaltime, Irina Shayk,  a primit recomandarea de a urma cursurile unei agentii de manechine din zona si asa a ajuns sa participe la primul concurs de miss din viata ei, Miss Celiabinsk 2004, pe care l-a si castigat.

In 2007, Irina Shayk a devenit imaginea "Intimissimi lingerie", inlocuind-o pe Ana Beatriz Barros, cea care timp de 3 ani a prezentat lenjeria brand-ului.

Irina Shayk  a aparut pe copertile celor mai importante reviste de specialitate, totul culminand in 2011, cand a devenit primul model din Rusia care a aparut pe coperta “Sports Illustrated”.

Informatii generale despre Irina Shayk

Nume: Irina Shaykhlislamova

Data nasterii: 6 ianuarie 1986

Locul nasterii: Salavat, Bashkortostan, Rusia

Inaltime: 1.78 m

Dimensiuni: 86-60-89

Ochi: verzi

Par: saten

Dincolo de o sumara si incompleta biografie, trebuie sa stiti ca Irina Shayk a aparut pe copertile revistelor de moda: V Magazine, Elle (Italia, Spania si Rusia), Vanity Fair (Italia), RussianJalouse, View of the Times, Woman, French Marie Claire, GQfrance, Spain, Paris Capitale, German Glamour.

Si cireasa de pe tortul biografic, este ca conform wikipedia.com Irina Shayk ocupa locul 18 in Top 20 al celor mai sexy modele, pe site-ul models.com, si locul 57 in Top 100 cele mai fierbinti modele, pe zimbio.com
MAI POTI CITI